Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kerüljek közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb hozzá? (sos)

Figyelt kérdés

Szóval 2012ben első látásra beleestem az akkori új osztálytársamba,és ahogy jobban megismertem kiderült,hogy belsőre elég hasonlóak vagyunk.Nem tudom ő hogyan van velem kapcsolatban,nem gyakran beszélünk,de ha igen akkor kedves velem,meg komolyabb mint a többi lánnyal.Vagy 5x volt már olyan ,hogy vagy egy percig nézett a szemembe,és közben mosolygott,és én is ugyanígy rá.Mással ilyet nem igazán csinált,legalábbis nem tudok róla.Meg még volt pár dolog amit lehet ígyis-úgyis érteni,ha valakit érdekel leírom.

Hogyan kerüljek közelebb hozzá? Konkrétan nem szeretném neki (még) elmondani,hogy szeretem,de akkor mit és hogyan csináljak? Eléggé sok lánynak tetszik.Szerdán lesz osztálykirándulás,segítsetek :) megy a zöld kéz

2013. szept. 15. 16:18
 1/3 A kérdező kommentje:
*2012 szeptemberben
2013. szept. 15. 16:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Osztálytárssal SOHA nem járunk!
2013. szept. 15. 19:04
 3/3 anonim válasza:
Hát osztálytárssal elég kellemetlen összejönni, ha szakítotok elég rossz érzés lesz minden nap látni stb. De például van egy barátnőm aki összejött egy fiúval az osztályból és már 4 éve együtt vannak. Ez egy két élű penge senki soha nem tudhatja hogy mi sülhet ki ebből.
2013. szept. 15. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!