Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek hozzá közelebb? 17/F
Figyelt kérdés
Van 1 9-es lány, aki megtetszett, facebookon is megtaláltam, de én csak úgy bejelölgetni nem nagyon szoktam. Egy suliba járunk, eddig csak látásból ismerem. Ha felvenném mit mondjak neki? Vagy nem tudom mit csináljak.. Azért már csak 10-es vagyok, és ő egy évvel kisebb. Nekem meg még nem volt barátnőm, semmilyen formában. Nem vagyok csúnya, se alacsony, se semmi ilyesmi, csak még nem volt dolgom lánnyal és kész, meg tuti rágörcsölnék, ha lekéne szólítani vagy valami.. Annyi még, hogy ugyanolyan szakra jár mint én, csak ő fiatalabb. Nem tudom mi legyen.. Még nem nagyon láttam, hogy szemezett volna velem, de erre még lesz alakalmam, mert heti 2x találkozom vele biztosan, amikor termet cserélünk. Ti mit javasoltok, vagy mit tegyek? :/2012. dec. 21. 15:55
1/8 anonim válasza:
Van pár ismerkedési módszer amit az egyik haveromnak ajánlottam mindig a gimiben. Ess rá a folyosón véletlenül, verd ki a könyveket a kezéből, aztán segíts összeszedni, nyiss rá a wc-n stb. Ismerkedésnek jó, ha te is bejösz neki. Ja meg ha van 1 haverod, megkérheted, hogy észrevétlenül gáncsolja el, te pedig kapd el. Vagy tegyen úgy mintha ki akarná rabolni, te meg mentsd meg. Ezek mind kiváló módszerek, sajnos még senkit nem bírtam rávenni egyikre sem, hogy használja. Sok sikert, én a ráesőst ajánlom, de nehogy megsérüljön.
2/8 anonim válasza:
Ezek a módszerek elég húzossak azért valljuk be:D
4/8 A kérdező kommentje:
Ez a ráesős nem rossz. Utána meg megkérdezni, hogy jól van-e, aztán bejelölném fb-n, hogy szia én voltam az a szerencsés aki rádesett, utána meg menne magától. Amúgy szerintem nem egy bomba nő, de nekem nagyon bejön.. :D
2012. dec. 21. 16:06
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez beválna, vagy elküldene a pics*ba?:D
Még várok tippeket, ha van. :)
2012. dec. 21. 16:14
6/8 A kérdező kommentje:
Most, hogy nézegettem a képeit, nem nagyon "hemzsegnek" nála a pasik, sőtt, van 1 aki szerintem barát, és nem is valami jóképű, vagyis nállam nem jobb az biztos. Szóval szerintem elég nagy eséllyel indulnék nálla, csak az a baj, hogy én elég félénk vagyok, meg önbizalomhiányos is. Nem tudom most akkor mi legyen??
2012. dec. 21. 20:20
7/8 anonim válasza:
Figyelj komám, a ráesős tanácsos vagyok, én azt mondom hajtsál rá (ne a biciklivel), maximum nemet mond nem dől össze a világ. Én most szakítottam 1 év 4 hónap után a párommal, és én is túlélem. Vágj bele kitudja mi lehetne belőle.
22/f
8/8 A kérdező kommentje:
Belevágnék én, csak filózok, hogy hogyan.. :D
2012. dec. 22. 08:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!