Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mosolyognak rám, kifejezettem szép lányok, ha én ronda fiú vagyok? Minek adjak jeleket nekem?
lehet hogy olyan mint én... nekem ha nincs tényleg iszonyatosan nagyon sz.r kedvem, akkor az alapmimikám olyan mintha mosolyognék.
a ruháimat is igazgatom mert olyan elfuserált csípőm van hogy minden gatya le akar rólam esni, a melleim meg most húzódnak a gyógyszer miatt ezért a melltartómat is piszkálom hogy ne szorítson...
meg szoktam nézni a járókelőket, érdekesebbek mint az aszfalt :D de tényleg van pár pasi akik ezt félreértik... rájuk nézek szimplán aztán már jön is oda.
pedig azért nézek valakit egy mp-nél tovább mert sajnos rosszul látok messzire.
szóval a pasik annyi mindent jelnek tekintenek ami nem is az. ha egy csajnak tényleg tetszenének az közel jönne és találna ürügyet hogy leszólítsa őket/közös ismerőst aki bemutatja stb. lehetőségek tára végtelen
Kedves kérdező, én kíváncsi lennék, hogy tényleg olyan vagy-e külsőre, mint mondod. Tudod, sokan hajlamosak lebecsülni magukat. Nekem, mint lánynak nem mindig a legjobbképű pasik jönnek be, sokszor megakad a szemem egy-egy olyanon is, akik átlagosak. Sokat számít, milyen a kisugárzásod, első ránézésre kedvesnek tűnsz-e.
Azt meg ne nagyon várd, hogy le fog szólítani egy lány, mert nos, hiába szabadabb világ, ez akkor se a legelterjetebb szokás. Meg azért, mert egyszer elmegy melletted... érted. De fel ne add a reményt! Írhatsz privit :D
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!