Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megszolitanatok a volt szereto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszolitanatok a volt szeretotoket, ha minden nap talalkoztok, de 5 eve mar nem beszeltetek vele?

Figyelt kérdés
Nagyon csunyan osszevesztunk azota nem beszeltunk,de mar elmult a harag es nagyon hiányzik.4 evig a legjobb barátom és szereto volt.Mit mondjak neki?ma mar csak a buszkeseg miatt nem szolunk 1mashoz,de csaj letemre en kezdeménnyezzek?
2009. nov. 4. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ismerem a helyzetedet. Én 1,5 évig nem beszéltem a csajjal és még az utca másik oldalára is átmentem, aztán egyszer elege lett és odajött. Aztán utána vigyázz mi történik, mert könnyen lehet egy új románc:)
2009. nov. 4. 13:27
 2/6 A kérdező kommentje:
ennekem is elegem van abbol hogy ugy viselkedunk mind az ovisok,de felek hogy elkuld a fenebe,/de legalabb tudnam hogy allunk/o mit mondott neked?
2009. nov. 4. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem beszéltünk a múltról megegyeztünk ebben és a sérelmeket félre tettük és jókat beszélgettünk. Először csak egy kávéra voltam hajlandó leülni vele, nem is a bocsánatkérésekre vágytam, csak sértve éreztem magam sokáig. A beszélgetés után kicsit megnyugodtam, jót tett mindkettőnknek.
2009. nov. 4. 13:39
 4/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt.
2009. nov. 4. 13:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Jó nagy akaraterőtök van, ha már 5 éve nem beszéltetek, és minden nap találkoztok...

Én is voltam hasonló helyzetben. Beleszerettem egy lányba aki csak szórakozott velem és nap,mint nap szembesültem utána a látványával és már nem esett jól a vele való beszélgetés... Aztán egyszer 3 év után összegyűjtötte a mondanivalóját, besűrítette és kitálalt, még közbe sem tudtam szólni olyan gyorsan hadart. Nevetséges volt. Még Ő érezte magát megsértve, és amikor befejezte azt mondta, hogy most már milyen jó, hogy kibékültünk.

Köpni nyelni nem tudtam, gyorsan vettem neki egy forró csokit, mert biztos kiszáradt a szája.

Én örülök, hogy sikerült megnyugtatnia magát, és kibékülnie velem...Többet szerencsémre nem kellett kommunikálnom vele, mert gyesre ment, én meg nem sokra rá áthelyezésemet kértem a közeli kisvárosba...

De, ha találkoznánk biztos nem állnék le vele beszélgetni, legfeljebb csak köszönnék neki.

2009. nov. 12. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:

a harag rossz tanácsadó. életed végéig várhatsz, hogy más oldja meg a te problémádat, vagy itt és most változtathatsz a saját hozzáállásodon.

ti ketten hoztátok létre a helyzetet, ami jelenleg van. bármelyikőtök véget vethet neki, csak akarni kell.

2009. nov. 12. 11:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!