Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszolitanatok a volt szeretotoket, ha minden nap talalkoztok, de 5 eve mar nem beszeltetek vele?
Jó nagy akaraterőtök van, ha már 5 éve nem beszéltetek, és minden nap találkoztok...
Én is voltam hasonló helyzetben. Beleszerettem egy lányba aki csak szórakozott velem és nap,mint nap szembesültem utána a látványával és már nem esett jól a vele való beszélgetés... Aztán egyszer 3 év után összegyűjtötte a mondanivalóját, besűrítette és kitálalt, még közbe sem tudtam szólni olyan gyorsan hadart. Nevetséges volt. Még Ő érezte magát megsértve, és amikor befejezte azt mondta, hogy most már milyen jó, hogy kibékültünk.
Köpni nyelni nem tudtam, gyorsan vettem neki egy forró csokit, mert biztos kiszáradt a szája.
Én örülök, hogy sikerült megnyugtatnia magát, és kibékülnie velem...Többet szerencsémre nem kellett kommunikálnom vele, mert gyesre ment, én meg nem sokra rá áthelyezésemet kértem a közeli kisvárosba...
De, ha találkoznánk biztos nem állnék le vele beszélgetni, legfeljebb csak köszönnék neki.
a harag rossz tanácsadó. életed végéig várhatsz, hogy más oldja meg a te problémádat, vagy itt és most változtathatsz a saját hozzáállásodon.
ti ketten hoztátok létre a helyzetet, ami jelenleg van. bármelyikőtök véget vethet neki, csak akarni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!