Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit gondoltok arról, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány focizik?

Figyelt kérdés

2013. szept. 14. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy fußballspielen
2013. szept. 14. 17:29
 2/16 Nightmare Princess ***** válasza:
hmm szehksz.
2013. szept. 14. 17:29
 3/16 anonim ***** válasza:

Ha nem érzi szükségét annak, hogy folyamatosan köpködjön, akkor nem zavar,sőt. Szeretem, ha egy nő sportol, bár a női fociról eléggé szélsőséges a vélemény.

Tehát a kérdésre: Abszolút pozitív.

2013. szept. 14. 17:32
 4/16 anonim ***** válasza:
olyankor tipszmixre is gondolok
2013. szept. 14. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Kicsit slamposak a focis lányok. Meg furcsán széles a válluk.
2013. szept. 14. 17:33
 6/16 A kérdező kommentje:
Értem... Ez ilyen is és olyan is.. Köszi a válaszokat! Jöhet még :D
2013. szept. 14. 17:42
 7/16 anonim ***** válasza:
Én a focizok, de nem vagyok túl nőies.. :D Szóval megértem.
2013. szept. 14. 17:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Én kimondottan óckodom tőlük, mivel volt már párral dolgom, és aki a fiús dolgokat szereti, az a fiús jellemét nem tudja leplezni, márpedig a nőiesség (nem a vonzó test, amit a sportból fakadóan minden focista csaj a magáénak tudhat ;)) nem igazán jár együtt a fiús csajokkal. Ez lehet csak az én defektem, mivel szeretem a nőiességet, a finomságot, (jobban, mint amennyire egy focista csajban megvan), de ettől függetlenül lehet van kivétel, csak én nem ismerem. 22f
2013. szept. 14. 17:52
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Egy lány akkor is lehet nőies, ha focizik. A foci sem kifejezetten férfi sport, vagyis igen, annak mondható, mivel a férfiak többen űzik mint a nők. Én lány vagyok, de még nem focizom, viszont egyre jobban kezdek gondolkodni rajta... Csak úgy hobbiszinten talán jó lenne... :) Figyelj, a focis csajokban talán még az lehet jó, hogy nem játsszák meg magukat és többet jelent nekik az élet némi smink, miniszoknya és magassarkúnál.. :D Mert nem félik összepiszkolni magukat, és nem nyavalyognak ha elestek és saras lett a térdük. ;) Egy barátnőm focizik, ebből adódóan írom.. Mellette pedig jól néz ki, őszinte és ahogyan te elvárod "nőies". :)

2013. szept. 14. 18:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Semmi esetre sem támadó jelleggel írtam a véleményem, mielőtt még valaki félre értené! :D

Sajnos azt tapasztaltam (ami persze lehet nem általános), hogy az a lány, aki focizik, az a nőiességének hiányát kompenzálja, vagy az apai (férfi) jellemeket jobban szereti, ezáltal "inkább férfias" a viselkedése, mint nőies (nem a hobbi szinten focizóról beszélek, hanem az egyesületes focizókról), mert ha lenne nőiessége, akkor azzal 10x hatékonyabban tudná elérni a figyelmet, amire vágyik. Amelyik nő viszont nem vágyik figyelemre (az pasi), az nem is hivatásosan focizik, hanem erős hobbiból, mert szereti. (és senki nem tud róla, csak a haverok). A magassarkú, és a többi "ló másik oldala" elem nem ide tartozik, nem hozzájuk viszonyítok, ezért ezt a szálat nem is folytatom. :) Természetesen ez nem egy pár soros okfejtéses téma, és ha szeretnél focizni, ne miattam ne focizz, de az okokat, és a miérteket ne hazudtold meg magadtól. (elég magadban tudni, hogy mit akarsz, legfeljebb nem lesz olyan férjed, mint én, aki ez nem értékeli pozitívumnak. :P :D)

2013. szept. 14. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!