Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok arról, ha egy lány focizik?
Ha nem érzi szükségét annak, hogy folyamatosan köpködjön, akkor nem zavar,sőt. Szeretem, ha egy nő sportol, bár a női fociról eléggé szélsőséges a vélemény.
Tehát a kérdésre: Abszolút pozitív.
Utolsó!
Egy lány akkor is lehet nőies, ha focizik. A foci sem kifejezetten férfi sport, vagyis igen, annak mondható, mivel a férfiak többen űzik mint a nők. Én lány vagyok, de még nem focizom, viszont egyre jobban kezdek gondolkodni rajta... Csak úgy hobbiszinten talán jó lenne... :) Figyelj, a focis csajokban talán még az lehet jó, hogy nem játsszák meg magukat és többet jelent nekik az élet némi smink, miniszoknya és magassarkúnál.. :D Mert nem félik összepiszkolni magukat, és nem nyavalyognak ha elestek és saras lett a térdük. ;) Egy barátnőm focizik, ebből adódóan írom.. Mellette pedig jól néz ki, őszinte és ahogyan te elvárod "nőies". :)
Semmi esetre sem támadó jelleggel írtam a véleményem, mielőtt még valaki félre értené! :D
Sajnos azt tapasztaltam (ami persze lehet nem általános), hogy az a lány, aki focizik, az a nőiességének hiányát kompenzálja, vagy az apai (férfi) jellemeket jobban szereti, ezáltal "inkább férfias" a viselkedése, mint nőies (nem a hobbi szinten focizóról beszélek, hanem az egyesületes focizókról), mert ha lenne nőiessége, akkor azzal 10x hatékonyabban tudná elérni a figyelmet, amire vágyik. Amelyik nő viszont nem vágyik figyelemre (az pasi), az nem is hivatásosan focizik, hanem erős hobbiból, mert szereti. (és senki nem tud róla, csak a haverok). A magassarkú, és a többi "ló másik oldala" elem nem ide tartozik, nem hozzájuk viszonyítok, ezért ezt a szálat nem is folytatom. :) Természetesen ez nem egy pár soros okfejtéses téma, és ha szeretnél focizni, ne miattam ne focizz, de az okokat, és a miérteket ne hazudtold meg magadtól. (elég magadban tudni, hogy mit akarsz, legfeljebb nem lesz olyan férjed, mint én, aki ez nem értékeli pozitívumnak. :P :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!