Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, minden nő kell, pedig nem ez vagyok, mit csináljak?
Nos... rólam tudni kell, hogy én voltam az a tipikus iskolában csesztetett béna alak, akiből mára férfi lett... tehát hernyóból lepke... (edzettem, fogaimat rendberakattam, önbizalom, kiállás fejlesztése)
most úgy látom, hogy kellek a nőknek. És ők is nekem... azelőtt én szimplán csak egy társat kerestem, nem érdekeltek sem alkalmi dolgok, sem egy éjszakásak... most viszont mindig úgy érzem, hogy kell egy nő, de aztán egy másik... mert egy nő több féleképpen is bejöhet, egyik remekül néz ki, de nem szép, a másiknak jó a haja, a harmadik közel él stb... tehát, mindig jön egy olyan, akiben van egy olyan tulajdonság, amivel jobb az előzőnél :) persze 10-ből nem lehet egyet összegyúrni.
Sajnos, na ezért most leoltást fogok kapni... úgy érzem, a tehetségemet nem szabad egy nőre elhasználni.
A mostaniért tényleg küzdelem volt, egy hónapig... tényleg szeretem, és nagyonis rosszul éreztem magam, amikor úgy álltak a dolgok, hogy másik pasival megy el. És tessék, más nők után nézek.
Ez elmúlik? 27 évesen már ne jöjjön elő ilyen egyéjszakás korszak, amikor azért már házasságra kellene gondolnom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!