Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólitanál le valakit?
Ha látsz egy szép lányt az utcán/boltban/suliban vagy akárhol, vagy már esetleg tudsz is róla dolgokat hallomásból, de nincs közös ismerősötök (vagy egyszerűen csak szembejön az utcán vagy a boltban), akkor hogy szólítod le? Mit mondasz neki?
20/F

- Szia!
- Szia!
- Nem tudnál fölváltani egy 500-ast!
- De igen, tessék!
- Köszi!
- Szia!
- Szia!

Legközelebb:
Szia, de jó, hogy látlak, emlékszel, a múltkor te mentetted meg az életemet, amikor felváltottad az 500-asom!
Kösszi mégegyszer! Most meg nincs nálam egy fillér se, nem tudnál kölcsönadni egy 100-ast!
Igérem, hálám örökké üldözni fog, és még ma megadom! Hol tudnálak elérni?

én nem szoktam belőle ügyet csinálni, odamegyek aztán megkérdezem h
Szia! nincs kedved ismerkedni???
Szia!leülhetek???
Szia! nincs kedved velem meginni valamit?
tudom most az lesz h hazudok de eddig egy csaj nem mondta azt h nem,nincs. Az más tészta h később már lehet nemet mondott valamire:P

A legutóbbi csinálja jól. Én csak elméletben tudom ezeket, annak ellenére hogy 22F vagyok. Rengeteg csajt megszólíthattam volna, de életemben egyet se mertem.
Ez amit a legutolsó írt, ez nyílt, őszinte, nem játsza meg magát, szeretne ismerkedni egy lánnyal és meg is mondja ezt neki ---> magát adja.
Jajjjjj nekem is már el kéne kezdenem megszólítgatni a leányzókat, mert nagyon sok szimpi van boltban utcán itt-ott.......

Tessék, rajta, próbáljátok ki boltban, utcán...
Ez tényleg annyira NYÍLT! Legjobban mégis az útszélén fog beválni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!