Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólitanál le valakit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólitanál le valakit?

Figyelt kérdés

Ha látsz egy szép lányt az utcán/boltban/suliban vagy akárhol, vagy már esetleg tudsz is róla dolgokat hallomásból, de nincs közös ismerősötök (vagy egyszerűen csak szembejön az utcán vagy a boltban), akkor hogy szólítod le? Mit mondasz neki?

20/F

2009. nov. 4. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:

- Szia!

- Szia!

- Nem tudnál fölváltani egy 500-ast!

- De igen, tessék!

- Köszi!

- Szia!

- Szia!

2009. nov. 4. 11:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Király. És ezzel mire mégy? (Azon kívül, hogy van 500 Ft értékű apród)
2009. nov. 4. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Legközelebb:

Szia, de jó, hogy látlak, emlékszel, a múltkor te mentetted meg az életemet, amikor felváltottad az 500-asom!

Kösszi mégegyszer! Most meg nincs nálam egy fillér se, nem tudnál kölcsönadni egy 100-ast!

Igérem, hálám örökké üldözni fog, és még ma megadom! Hol tudnálak elérni?

2009. nov. 4. 11:54
 4/7 anonim ***** válasza:
:D ez nagyon nagy
2009. nov. 4. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:

én nem szoktam belőle ügyet csinálni, odamegyek aztán megkérdezem h

Szia! nincs kedved ismerkedni???

Szia!leülhetek???

Szia! nincs kedved velem meginni valamit?

tudom most az lesz h hazudok de eddig egy csaj nem mondta azt h nem,nincs. Az más tészta h később már lehet nemet mondott valamire:P

2009. nov. 4. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:

A legutóbbi csinálja jól. Én csak elméletben tudom ezeket, annak ellenére hogy 22F vagyok. Rengeteg csajt megszólíthattam volna, de életemben egyet se mertem.

Ez amit a legutolsó írt, ez nyílt, őszinte, nem játsza meg magát, szeretne ismerkedni egy lánnyal és meg is mondja ezt neki ---> magát adja.

Jajjjjj nekem is már el kéne kezdenem megszólítgatni a leányzókat, mert nagyon sok szimpi van boltban utcán itt-ott.......

2009. nov. 4. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Tessék, rajta, próbáljátok ki boltban, utcán...

Ez tényleg annyira NYÍLT! Legjobban mégis az útszélén fog beválni.

2009. nov. 4. 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!