Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány tetszik a legjobban a leírások közül és miért?
A: festett szőke, kék szemű, nem vékony, 165 cm magas lehet sokat sminkel, műkörmözik beszédes, furcsán nevet, gazdag, kicsikét elkényeztetett, megértő, jó hallgatóság. kondizik és fut
B: sötétfekete haj, barna szem, nagyon alacsony, átlagos testalkatú, népszerű, szeret a figyelem középpontjában lenni, mindig magáról beszél, mindig üldöz valakit, de ő is megértő, aranyos, nem sportol.
C: barna haj, barna szem, 170 centi körüli, vékony, szabad életstílus, fesztiválok, okos, nem beszédes, inkább gondolkodós, elvont, nem mutatja ki az érzéseit. focizik
6-os!
:P
Egyébként kérdező! Nem tudod eldönteni, hogy melyik kell? Bőségzavar? :D
Erről ez jut eszembe: 1:13-tól nézd!
c a legvékonyabb és neki van a legnagyobb melle? :D pedig én a kicsit szeretem, de a c-t választom.. B-nél mit jelent az átlagos testalkat és a nagyon alacsony? ő is vékony?
amúgy a belsőről nem sokat tudtunk meg...
Nem mondtam, hogy nagy melle van.. Csak hármuk közül a legnagyobb, de még az övé sem nagy :D
A második nagyon alacsony (olyan 155 cm lehet), és átlagos. Nem túl vékony, nem is kövér, és nem karcsú. Olyan "egyenes" :D
A C-t nem anorexiásan vékonynak kell elképzelni.
egyik se.
az első azért, mert sokat sminkel, műkörmözik, elkényeztették.
a második azért nem, mert mindig magáról beszél, üldöz valakit.
a harmadik azért nem, mert fesztiválokra jár, nem beszédes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!