Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nightmare Princess kérdése:
Ilyen késői csodálatos elragadó órában mikor már a madár se jár és a vakond se túr és a róka se nyerít, felteszem érdekesség kép azt a kérdést van párotok most?
Figyelt kérdés
ízé nekem talán holnaptól lesz :D2013. szept. 14. 01:21
11/26 anonim válasza:
mit kell nézni? megint nyertél? :D
12/26 anonim válasza:
Faxom,jól lecsúsztam 19.-re :D
13/26 anonim válasza:
az elsők átka majd utólér téged is:D
14/26 anonim válasza:
Nem szeretnék sokáig ott lenni :D
Így is sokat voltam már ott.
15/26 anonim válasza:
úgy látom, a kedves tagok gondoskodnak róla, hogy ne legyél ott sokáig :D
16/26 anonim válasza:
elso vagy a itteni luzerek kozott gratula eddig nem adtam pirosat de most csakazert is kabbe fxfej h te is nyalod ennek a tajgetoszszokeveny pnek a segget.
17/26 anonim válasza:
hagyj ki ár napot ahogy én...
kár h nem lehet utalni pontokat,abból a mennyiségből ami neked van morci összes accjára jutna pár pont :d
látom a multkor nem nyertél a lottón,nem lett átírva a... :d
18/26 anonim válasza:
Psssz! XD
Sajnos tényleg nem :D
Nyomjad csak cupák! :D
Milliószor többet ér nálad az a "Tajgetosz szökevény".
20/26 anonim válasza:
Na, én is kérek egy lepontozást a kis kedvencünktől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!