Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek! Tényleg létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek! Tényleg létezik első látásra szerelem?

Figyelt kérdés
Én nem nagyon hiszek benne. A szerelem egy folyamat eredménye. Mi a véleményetek!

2013. szept. 13. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem létezik.
2013. szept. 13. 19:31
 2/13 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem létezik.
2013. szept. 13. 19:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, legfeljebb testi vonzódás, amit sokan összekevernek a szerelemmel.
2013. szept. 13. 19:33
 4/13 AeonFLUX ***** válasza:
Igen, a Hamupipőkében.
2013. szept. 13. 19:43
 5/13 anonim ***** válasza:
de igen létezik! balatonon megláttam a srácot egy buliban es 3 honapja oda meg vissza vagyok tole de sajnos nagyon messze lakik es nagyon elfoglalt szoval remenyletem :(
2013. szept. 13. 19:52
 6/13 anonim ***** válasza:

Igen, fura, ha valakit 3 éve ismersz és egyszer csak beleszeretsz. :)

Szerintem is ritka, hogy valakibe ne csak testileg szeress bele első látásra. Biztos van, de nagyon ritka, a véletlen műve, hiszen még nem is ismerheted. Másik kérdés, hogy vannak-e véletlenek? :D

2013. szept. 13. 19:54
 7/13 anonim ***** válasza:
A felszínes embereknél létezik.
2013. szept. 13. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Attól függ, ki mit ért szerelem alatt. Nekem nem létezik, csak erős vonzalom. Ameddig nem ismerek valakit, csak a külseje esetleg az első benyomás alapján róla elképzelt képbe lehetek "szerelmes".
2013. szept. 13. 20:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Velem megtörtént.

Ránéztem a lányra. Elvarázsolt a gyönyörűsége. És olyan intelligens és boldog tekintete volt. A kisugárzása pedig iszonyatosan erős volt. Olyan különlegesnek tűnt, egyedinek és eredetinek.

Szinte rögtön látni lehetett rajta, hogy milyen is valójában.

Azóta szerencsére volt alkalmam megismerni, és nem változott a szememben. Ugyanúgy szerelmes is vagyok belé, csak sajnos ez egy reménytelen szerelem. :D Bukta.

2013. szept. 13. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem létezik. 19/L
2013. szept. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!