Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4-es, vagy maximum 5-ös vagyok, akkor hogy szerezhetek egy 9-es vagy 10-es barátnőt?
"Nem vagyok jóképű, és mostanában ez határozza meg a férfi értékét."
Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz.
:)
Most az a kérdés, hogy egy ötödikes hogyan szerezzen gimnazista csajt magának?
Ööö...
xDDDDDDDD
ÚRISTEN.
Mi ez a hülye pontozás?
Mindegyik hülye, aki így kategorizálja az embereket. Ha kellene írnod egy egy oldalas fogalmazást a másikról, ami csak épkézláb magyar mondatokat tartalmazhat, te gondban lennél.
Az ilyen meg is érdemli, ha nincs párkapcsolata. Szerintem ez a ciki, nem a faláb... Ilyen ingerszegénynek lenni, hát Istenem :"DDD
18/L
#21: ez tapasztalat. Az első benyomást mindig a külső teszi. Ha van egy minimális vonzalom, onnan már el lehet indulni, de a személyiségnek nincs módja kibontakozni, ha a külső alapján elutasítják az ember. Ez persze nem szemrehányás, a kinézet mindenkinek fontos; nekem is.
#23: érdekes, pont magyar (és idegennyelvű) szövegekkel foglalkozom, és nem tapasztaltam, hogy bármilyen problémám lenne a mondatok vagy összefüggő szövegek alkotásával. Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy a kérdés címe egyfajta marketing, mellyel "eladod" a kérdést. Ha hosszú monológba kezdtem volna az elején, a kutya nem írt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!