Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 4-es, vagy maximum 5-ös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 4-es, vagy maximum 5-ös vagyok, akkor hogy szerezhetek egy 9-es vagy 10-es barátnőt?

Figyelt kérdés
Csak sok pénzzel, kocsival, stb?
2013. szept. 13. 16:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok jóképű, és mostanában ez határozza meg a férfi értékét."

Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz.

:)

2013. szept. 13. 16:48
 22/26 anonim ***** válasza:

Most az a kérdés, hogy egy ötödikes hogyan szerezzen gimnazista csajt magának?

Ööö...

2013. szept. 13. 16:51
 23/26 anonim ***** válasza:

xDDDDDDDD

ÚRISTEN.

Mi ez a hülye pontozás?

Mindegyik hülye, aki így kategorizálja az embereket. Ha kellene írnod egy egy oldalas fogalmazást a másikról, ami csak épkézláb magyar mondatokat tartalmazhat, te gondban lennél.

Az ilyen meg is érdemli, ha nincs párkapcsolata. Szerintem ez a ciki, nem a faláb... Ilyen ingerszegénynek lenni, hát Istenem :"DDD

18/L

2013. szept. 13. 17:39
 24/26 A kérdező kommentje:

#21: ez tapasztalat. Az első benyomást mindig a külső teszi. Ha van egy minimális vonzalom, onnan már el lehet indulni, de a személyiségnek nincs módja kibontakozni, ha a külső alapján elutasítják az ember. Ez persze nem szemrehányás, a kinézet mindenkinek fontos; nekem is.

#23: érdekes, pont magyar (és idegennyelvű) szövegekkel foglalkozom, és nem tapasztaltam, hogy bármilyen problémám lenne a mondatok vagy összefüggő szövegek alkotásával. Azt gondolom nem kell magyarázni, hogy a kérdés címe egyfajta marketing, mellyel "eladod" a kérdést. Ha hosszú monológba kezdtem volna az elején, a kutya nem írt volna.

2013. szept. 13. 17:50
 25/26 anonim ***** válasza:
írd be a youtubeba hogy "puzsér, nők osztályozása"
2013. szept. 13. 19:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Persze, hogy a külső teszi az első benyomást, mégis mi? De! Még egyszer hangsúlyoznám, hogy mindenkinek más az esete. Úgy ahogy a férfiaknál, ez a nőknél is megvan. Mindenkinek más a mércéje és ez sok esetben független önmaga külsőségeitől. Rengeteg példát lehet látni arra, hogy a dagi és csúnya csaj kikosarazza a pasikat és a vonzó, vékony lány alacsonyra teszi a mércét, mindenkibe szerelmes lesz.
2013. szept. 15. 06:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!