Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4-es, vagy maximum 5-ös vagyok, akkor hogy szerezhetek
egy 9-es vagy 10-es barátnőt?
11/26 A kérdező kommentje:
[link] ezt ajánlom a figyelmetekbe.
Egyébként nem vagyok gazdag, szóval tőlem nem fognak lenyúlni semmit. Ezt a vitát ezzel lezártam.
Aki nem tud a kérdésre válaszolni, az ne is írjon.
Nőjj fel, és ne számokban mérd az embereket.
2013. szept. 13. 16:31
Jártam nem egy fesztiválon, sőt, az egyiken csoportvezető is vagyok. És érdekes módon, egyet se láttam.
2013. szept. 13. 16:32
Mi a fszom ez az osztályozás? Ez teljesen relatív dolog. Van aki egyik ember szerint tizes másik szerint egyes. Az másik kérdés, hogy önmagát hanyasnak értékelné, de hidd el, nagyon kevés ember értékeli magát tizesnek. A harmadik dolog pedig, hogy mi az esete. Persze, mondhatnád hogy a topmodel pasik, kidolgozott testtel. Mi lenne ha azt mondanám, nem mindegyik csajnak jön ez be?:) Vannak akik a kisfiúsakat szeretik, vannak akik a rosszfiúsakat, vannak akik a halkszavúakat, vannak akik a szeplőseket... stb stb. Az ember sokszínű.
2013. szept. 13. 16:33
15/26 A kérdező kommentje:
#13: figyelj, haver. Oké, írhatsz bármit, senki nem tudja leellenőrizni. Ezért megkérlek, hogy amennyiben nem tudsz hasznos választ adni, húzd el a csíkot. Köszi!
Te leginkább hülye vagy fiam.
Nincs 1-10.
Mi határozza meg? öltözködés? Alkat? Magasság? Stílus? Mi?
Mindenkinek más a szép. És végképp nem a külső miatt fogsz tetszeni valakinek. Hanem azért mert jól kijöttök, van közös téma, el tudjátok tölteni együtt az időt, (nem csak szexel).
A külső ezekben érdekes módon nem jut szerephez.
Szóval, hogyan szerezz? Ha annak a 9-es csajnak van veled közös érdeklődése, az már adhat egy jó kiindulópontot.
2013. szept. 13. 16:34
Nem vagyok haver, mert lány vagyok :) És vannak képeim a facebook-on, szervezős pólóban is. De egyébként pont lesz....rom, hogy mit gondolsz, tényeket mondtam. Nem tudom hány éves vagy, de nagyon gáz ez a felfogás.
2013. szept. 13. 16:35
Miért gondolod,hogy te 4-es,5-ös vagy? Mik azok a tulajdonságok,amik miatt ezt mondod?
:) L
2013. szept. 13. 16:37
19/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jóképű, és mostanában ez határozza meg a férfi értékét. Nyilván próbálom kompenzálni öltözködéssel, sporttal, hajviselettel, humorral, intelligenciával stb. stb. de egy bizonyos ponton túl nem lehet.
Rossz felől közelíted meg a témát. A férfit meghatározó erények a következők: amit a partner igényel. (pont)
Te választod a partnert. (igazából ő választ, de ez most részletkérdés) Innentől csak résen kell lenned, hogy a megfelelő alkalmat elkapd.
2013. szept. 13. 16:42
Kapcsolódó kérdések: