Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell valakit humorosan mégis megkérni arra, hogy halkabban szexeljen?
Figyelt kérdés
És közben azért érezze magát egy kicsit zavarban:)2009. nov. 3. 21:52
1/14 A kérdező kommentje:
A kérdésbe nem kell a "mégis":)
2009. nov. 3. 21:53
2/14 anonim válasza:
Mert mé kellene megkérni valakit hogy halkabban szexeljen? Csak nem mellette alszol?
3/14 anonim válasza:
Na jó hogy effektív része is legyen a válaszomnak, mond neki, hogy de hangosak voltatok az este, még fel is ébredtem. Na szerintem erre majd lecsitulnak.
4/14 anonim válasza:
pl: Hallottam jót mulattatok az éjjel! :)
5/14 anonim válasza:
Ne vísíccsá b*szás közben már! Például.
7/14 anonim válasza:
Tegnap ejjel osszeesett valaki nalatok?Egesz ejjel azt uvoltotted,hogy allj mar fel te sz@r!
9/14 A kérdező kommentje:
Anyám szeretője néha feljön, és nem tudok hova menni, ha tudni akarod... engem nagyon tud zavarni, amikor hallom, mit művel vele a fickó, akivel megcsalta az apámat.
Szellemes beszólásokra vagyok kíváncsi, amitől tényleg elpirul az anyám.
20/L
2009. nov. 4. 02:25
10/14 A kérdező kommentje:
Ja, és ha kérem tőle szépen, azt feleli, nem tudják visszafogni magukat. Füles mindig van rajtam, max hangerő, de így is zeng a lakás tőlük:D
2009. nov. 4. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!