Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy megbocsásson?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy megbocsásson? Van remény szerintetek?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy csúnya dolgot csináltam de nem is kezdek el magyarázkodni inkább. Pár haverommal fogadtunk, hogy összejövök az egyik lánnyal és 2 hónapon belül lefektetem. Megnyertem a fogadást és 5 hónapja vagyunk együtt. Félig tudtam csak elmondani mert sürgősen el kellett mennie és még akkor elmondta neki az egészet az egyik barátnője. Teljesen ki van borulva. Annyira sajnálom és tényleg szerelmes lettem belé és most ezen nem fogok veletek vitatkozni. Nem én vagyok az első pasija de én vagyok az első akivel lefeküdt meg egyáltalán bármit is csinált. Már azt is szerelemből tettem. Bocsánatot kértem tőle, beszélni is akartam vele csak nem hallgatott meg hanem inkább felpofozott. Tanácstalan vagyok. Mit csináljak, hogy megbocsásson?

16 éves

én 18

2013. szept. 12. 20:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Háhá! jól csináltad hagy szívjanak ők is...szard le :) találsz jobbat egy k"rvánál :D
2013. szept. 12. 20:11
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szarom le mert szerelmes lettem és nem qrva.
2013. szept. 12. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Fúú, hát ez nagyon nehéz eset, és a "Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt" jutott eszembe, ott is hasonló a szitu, és ott kibékülnek... :D Na, hát időbe fog neki tellni, nekem is időbe telne, én is 16 éves lány vagyok... Szerintem mond el neki, amiket ide is leírtál,hogy szereted, és nagyon megbántad, sajnálod, szeretnéd rendbe hozni, meg ilyenek... Kis idő nélküled, és szerintem megbocsájt majd neked, én legalábbis szerintem azt tenném, ha látnám,hogy őszintén bánja... :) Sok sikert, és többé soha ne csinálj ilyet!!! :) Ja, és majd írd meg,hogy mi újság! :)
2013. szept. 12. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj belőle. Remélem, egyszer lányok is kötnek majd rád fogadást, hogy tudd, milyen aljas dolog! Teljes mértékben megérdemelted a pofont. Az egész azt jelenti, hogy fogadás nélkül felé se néztél volna. Kit érdekel, ha szerelmes lettél? Gőzöd sincs, hogy a lelkébe taposhattál. Késő bánat, én sem mondom el, mit kellett volna tenned, mert már úgyis mindegy.
2013. szept. 12. 20:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki ezeket. Azt mondta, hogy nem érdekli. Azért remélem egyszer megbocsájt. Fogadás előtt nem is ismertem csak mondták, hogy nekik nem sikerült felszedni és én se fogom tudni.
2013. szept. 12. 20:27
 6/8 anonim ***** válasza:
vegél egy kést,fordulj bele és mikor megtudja,hogy kórházba vagy, tuti meglátogat és ott megbocsát! És ha túléled akkor újabb fogadást köthetsz.
2013. szept. 28. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:

biztos elgondolkoznék rajta hogy megbocsássak ha látom hogy őszintén megbántad és szeretsz, de elég valószínű hogy nem menne. nem is csak azért mert szemétség volt és undorító, de az intelligenciádról is árulkodik hogy ebbe belementél.

de ehet van remény. szerintem nem tehetsz többet annál hogy kimutatod hogy tényleg szereted.

2013. szept. 28. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A pofon jogos volt és szerintem ha nem akarsz többet hagyd is békén.

Remélem nem olyan hülye hogy egy ilyen után megbocsát.

No lehet lepontozni ;)

2013. szept. 28. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!