Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti melyiküket választanátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyiküket választanátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Jelenleg 3 fiú közt kell választanom, ami elég nehéz, mert mindegyikükbe van olyan tulajdonság, ami nagyon-nagyon megfogott.. Szóval a kérdésem/kérésem nem az, hogy válasszatok helyettem, hanem hogyha a helyemben lennétek, ti melyikük mellett döntenéte, ill. hogy alapból melyik tetszik a legjobban. Kíváncsiságból, légyszi ne oltsatok be:D Köszönöm.

1. 173 centi körül lehet, izmos, kigyúrt, kopasz, zöldek a szemei. Nagyon vicces, ő a társaság egyik motorja. Nagyon odaadó tud lenni, ha egy lány tetszik neki. Alapból keménynek tűnhet, de egy igazi "angyal", ha velem van. Szerelmes belém. Nem egy okos ember, de nagyon jók a tanácsai, kedves, aranyos, humoros, védelmező.

2. Elég magas (185 körül), barna haj, szúrós kék szemek. Okos fiú, értelmes, kicsit távolságtartó, de persze ez a társaságunkra ugye nem vonatkozik. Nem érzékeny, nem érzelmes, de látszik rajta, hogyha szeret valakit. Nagyon jól "ért" a testi dolgokhoz (ha értitek...), mindig őszinte, mindenkivel. Független.

3. Középmagas, barna haj és szem, átlagos test. Nagyon nagyon szentimentális személyiség. Sokkal "nyálasabb", mint a többiek. Visszahúzódóbb, sokszor mondja, hogy csak kettesben akar lenni velem. Ajándékok, virágok, csoki, stb. Nagyon segítőkész. Bármit megtenne az én boldogságomért, azt mondta. Szeret becézgetni is. Nem annyira eszes.

Az első a leghumorosabb, a második a legokosabb és a harmadik a legérzékenyebb és a legaranyosabb. Mindhárman sportosak. Bocsánat a hosszú szövegért! Szívesen beszélnék erről valakivel privátban is... Köszönöm! Ne szóljatok be légyszi, én is épp elég hülyének nézem magam. 19L

2013. szept. 12. 15:30
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Amúgy van mód rá, hogy egyet válasszál. Első ember meg fogja érteni, ha elmondod neki, hogy bár tetszik neked, de akit választottál abba vagy szerelmes. Nem kell nála ragozni sztem. Második is meg fogja érteni, neki azt kell mondani, hogy ő nem tudja megadni most amire vágysz, azt az xy választott tudja megadni.

Harmadiknak meg gyakorlatilag mondhatsz akármit.

2013. szept. 13. 10:12
 32/35 anonim ***** válasza:
Mondjuk így újraolvasva a kérdésedet, érdekes, hogy míg a második és harmadik srácnál negatívumokat is írtál, meg bizonyos pozitívumokat is kicsit negatív hangnemben, az első srácnál semmi negatív nem volt.
2013. szept. 13. 10:24
 33/35 A kérdező kommentje:

Az első srácban az a negatív, hogy bár nagyon vicces fazon, néha kicsit sok belőle. És ő a legidősebb közülük, mégis ő a legéretlenebb, és attól félnék, hogy semmit sem venne komolyan egy idő után, és elképzelni nem tudnám, hogy vele bármiről is lehetne komolyan beszélgetni. A másik kettő ebből a szempontból jobb, mert velük lehet.

A második felé hajlok. Állítólag megbánnám, ha őt választanám, inkább a harmadikat javasolják, aki annyira aranyos, hogy imádok vele lenni, de közben ott van bennem az, hogy a második éppen mit csinálhat, mert nem tudom elfelejteni a nézését, az, hogy ilyen titokzatos, sosem tudom, mit gondol vagy érez, és nekem ő egy kihívás.. Tetszik, hogy nem lenne egyszerű vele, minden olyan izgalmas lenne, és az az élet is tetszik, amit ő él. Olyan izgalmas dolgokat csinál. :D Viszont az utolsó nélkül sem tudom, hogy mi lenne velem...

Egyébként az elsővel már megbeszéltem, és most jóban vagyunk, de leszögeztük, hogy nem lesz semmi. :)

2013. szept. 13. 15:21
 34/35 anonim ***** válasza:
akkor lényegében megválaszoltad a saját kérdésed. a másodikat akarod választani, és szerintem őt is fogod. :)
2013. szept. 13. 16:23
 35/35 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Az utolsót nem akarom megbántani.. Annyira sajnálom szegényt :s
2013. szept. 13. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!