Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyiküket választanátok a helyemben?
Jelenleg 3 fiú közt kell választanom, ami elég nehéz, mert mindegyikükbe van olyan tulajdonság, ami nagyon-nagyon megfogott.. Szóval a kérdésem/kérésem nem az, hogy válasszatok helyettem, hanem hogyha a helyemben lennétek, ti melyikük mellett döntenéte, ill. hogy alapból melyik tetszik a legjobban. Kíváncsiságból, légyszi ne oltsatok be:D Köszönöm.
1. 173 centi körül lehet, izmos, kigyúrt, kopasz, zöldek a szemei. Nagyon vicces, ő a társaság egyik motorja. Nagyon odaadó tud lenni, ha egy lány tetszik neki. Alapból keménynek tűnhet, de egy igazi "angyal", ha velem van. Szerelmes belém. Nem egy okos ember, de nagyon jók a tanácsai, kedves, aranyos, humoros, védelmező.
2. Elég magas (185 körül), barna haj, szúrós kék szemek. Okos fiú, értelmes, kicsit távolságtartó, de persze ez a társaságunkra ugye nem vonatkozik. Nem érzékeny, nem érzelmes, de látszik rajta, hogyha szeret valakit. Nagyon jól "ért" a testi dolgokhoz (ha értitek...), mindig őszinte, mindenkivel. Független.
3. Középmagas, barna haj és szem, átlagos test. Nagyon nagyon szentimentális személyiség. Sokkal "nyálasabb", mint a többiek. Visszahúzódóbb, sokszor mondja, hogy csak kettesben akar lenni velem. Ajándékok, virágok, csoki, stb. Nagyon segítőkész. Bármit megtenne az én boldogságomért, azt mondta. Szeret becézgetni is. Nem annyira eszes.
Az első a leghumorosabb, a második a legokosabb és a harmadik a legérzékenyebb és a legaranyosabb. Mindhárman sportosak. Bocsánat a hosszú szövegért! Szívesen beszélnék erről valakivel privátban is... Köszönöm! Ne szóljatok be légyszi, én is épp elég hülyének nézem magam. 19L
Ismerőseim is az ő pártját fogják. Szerintük vele illek össze a legjobban. És kevés az ilyen normális fiú, mint ő.. Viszont a második annyira karizmatikus, hogy nem tudom őt elfelejteni.. És tőle óvnak a legjobban.
Egy viszont már biztos: Az elsőt kizárom, úgy döntöttem.
Számomra az első ki van csukva. Ugyanazon okból, amit te is írtál. (Plusz személyes okból is: kopasz, így elég nehéz lenne beletúrni a "hajába".) Komolytalan...
Tipikus "okos-rossz-fiú". Ez az érzéketlenség szerintem csak álca. Nem véletlen távolságtartó. De ha érzed, hogy szeret, és tényleg szeret, akkor nem csinál veled semmi rosszat... kivéve ha egy pszichopata, aki a barátnői halott testének maradványaiból készít parfümöt. Szexuálisan túlfűtött...
Ha a harmadik tényleg szerelmes beléd... annyira, amennyire én gondolom, akkor ő össze fog törni, mikor megmondod neki, hogy nem ő a választottad. Ezt csak abból gondolom, hogy nagyon érzékeny. Ezzel nem azt mondom, hogy őt válaszd, csak jelzem. Függ tőled. Túlérzékeny...
Mindenesetre én a másodikat választanám. Elég zárkózott vagyok, - ebből kifolyólag vagy ennek ellenére... nem tudom - de vonzanak a rossz-fiúk. Jó beszélgető társ is lenne, mivel értelmes és okos. Plusz szerintem cukik azok a fiúk, akik keménynek és elérhetetlennek mutatják magukat... elolvadnék, ha csak egyszer is sikerülne zavarba hoznom.
Mindenesetre, ha félsz attól, hogy túljár az eszeden (bár nem tudom itt mire is gondolsz pontosan), akkor ne erőltesd. Ha félsz a párodtól, akkor semmiféleképpen se. Még ha csak egy ilyen apró dologtól is félsz (okosabb), nem éri meg a jövőre nézve.
Bocsi a hosszú válaszért, csak gondoltam, akkor már egy picit kifejtem.
27. vagyok.
Most vettem észre, hogy figyelmen kívül hagytam két fontos szempontot. Az első: ők hárman tulajdonképpen haverok. Ebből később bonyodalmak lehetnek. (később kifejtem)
A másik: nem gondoltam magam a helyzetedbe. Nálam az első és a harmadik tabu a második miatt, de te egyikükbe sem vagy szerelmes. Ez így nem éppen oké. Egyikük iránt sem táplálsz mélyebb érzéseket, csak van valami, amit kedvelsz bennük. Tulajdonképpen az „álompasid” darabjai. Nem éri meg három barátot összeveszíteni, csak azért, mert képtelen vagy, csak egyiküket igazán szeretni. Ők viszont szeretnek téged. Ha egyikkőjüket választod, mélyen megbántod a másik kettőt, feltételezem, ezt nem szeretnéd. Szóval két választásod van: vagy mindhármuk, vagy semelyikük. Mivel az első elég erkölcstelen, etikátlan és szemét dolog lenne, így marad a második.
Én nem mondom, hogy keress egy negyedik srácot, de így, ezekkel a hiányos érzésekkel nem kezdenék kapcsolatot egyik fiúval sem a három közül.
Tanácsot nem igazán tudok adni, de vagy sodródsz tovább, ahogyan eddig tetted, és megvárod, mit hoz az élet, vagy döntesz. De figyelembe kell venned a fiúk érzéseit is. A helyzetedben az a probléma, hogy nincs magyarázatod, hogy miért nem ő… A háromból kettő valószínűleg megkérdezi, mi a probléma vele. Mit mondanál nekik? Nem mondhatod, hogy „Nagyon kedvellek, de másba vagyok szerelmes.” , nem lenne szép dolog hazudni nekik.
Viszont, ha tényleg annyira a három közül szeretnél dönteni, akkor a 16. válaszoló jól mondja. Ment is neki a zöld kezecske, de nem is ez a lényeg.
„Fogj egy dobókockát.
1-2, az első srác, 3-4 második, 5-6 a harmadik.
Jól rázd meg a kockát, és dobj. Még mielőtt meglátnád az eredményt, drukkolni fogsz valamelyik számnak. Az meg tartozik egy pasihoz.
És máris tudod legbelül hogy úgy mondjam "a szíved mélyén" melyiket is szeretnéd igazán.”
Eszes gondolat, és valószínűleg beválna. Egy próbát megér. Veszíteni nem nagyon tudsz. De persze ne azt a fiút válaszd, akit dobtál, hanem akinek szurkoltál.
Ha gondolod, írhatsz privátot is. Szeretem megpróbálni megoldani mások problémáit.
A hosszú válasz épphogy jó inkább. Köszönöm. És, akik a másodikat írták még, miért őt választanátok? A legtöbben őt, úgy látom.. Talán mert rossz? És ez izgalmas?
Köszönöm a segítséget! Ma már beszéltem az elsővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!