Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes nők/lányok. Mi a legfontosabb egy férfiban?
ahham..szoval igénytelen már nem si érdekel. jolvan akkor nem írok. de jelzem, én is nő vagyok!
tipikus az a pasi lehetzs, aki átlag, vgay átlag alatti, és valamit akar magával csinálni mert nem kell a szép nőknek, csak a nylát folyatja rájuk. grat.
elárulom:
ha lejjebbadod apukám az igényeidet lenne barátnőd. :) :) :)
Nem tudom, neked mit takar az igényes.
IQ, humor, jó kommunikáció, rugalmasság, ambíció. Szeretem továbbá, ha hűséges és őszinte, amikor kell, akkor tud ősember is lenni, máskor meg disztingvált, ha azt kéri a helyzet. Ha az én pasimról van szó, akkor legyen társ, ne nagyra nőtt gyerek.
Én pasiként mondom mi kell egy igazi nőnek:
-Igazi férfi,aki jár sportrolni edzeni,ad magára,lehetőleg izmos,kigyúrt.
-Ruhái jók,nem kacka rongy
-legyenek céljai,ambíciói
-és igen legyen lehetőleg zséje
-Tudjon vele dumálni
-a csávó nagyon jó dugópartner legyen tehát as csaj fröcsköljön a végén szinte
Én pedig csajként mondom, hogy nem vagyunk mind egyformák és nem kellenek mindenkinek a kigyúrt,pénzes bikák.
Intelligencia, humor, ambíció, magabiztoság. Kevésbé szép pasikra is ragadnak a csajok,ha ezek a tulajdonságok megvannak bennük.
"Intelligencia, humor, ambíció, magabiztoság. Kevésbé szép pasikra is ragadnak a csajok,ha ezek a tulajdonságok megvannak bennük."
Melyik bolygón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!