Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hajtanak az izmos, divatos, jokepu, penzes pasik az olyan cicababakra, akik mindig ki vannak oltozve, rengeteg szexi ruhajuk van, mukormuk stb?
Mert ha ok izmosak es jokepuek akkor elvarhattjak hogy a masik is csinos legyen es igenyes magara!!!
Amugy az en parom is izmos es jokepu szep kek szemekkel, divatos es hat penzes. En meg csinos vagyok es televagyok szep ruhakkal es 16 centis magassarkuban (o holdjaronak csufolja amugy) es csini ruhaban jarok bulizni a baratnoimmal nagy ritkan, de amugy is a ruhakat preferalom. De kikernenk magunknak a buta "cicababa" sztereotipiat, ugyanis en orvos leszek, a kigyurt baratomnak meg doktorija van es nem akarmibol.
/a csili-vili csicsas mukormot nem szeretem, meg mivel nekem alapbol szepek a kormeim eleg ra franciamanikur vagy egy szep lakk/
Jah mert a pasik meg egybol szep, kedves es okos lanyt akarnak.
Mindenki a maga szintjen!!!
Ha te nem vagy igenyes, intelligens, helyes akkoe ne akarj hasonlo kaliberu not. Nem lehetetlen, sok ilyet lattam mar, de nem ennek van nagy eselye nyilvan.
Ha en szep vagyok, kedves, odafigyelek magamra es a sulyomra akkoe hagy legyenek mar hasonlo elvarasaim a masikkal szemben is. Mint ahogy pasiknak is lehetnek ilyen elvarasai a parjukkal szemben.
Egyszoval egy zsiros haju, dagadt, tanulatlan wow manias fiu ne akarjon maga melle vekony, csinos, jol oltozott, okos lanyt. Hanem fogja magat emelje meg a segget es valtoztasson! Menjen el edzeni, mossa meg a hajat, tanuljon ki egy szakmat/egyetemet, legyen tajekozott a mindennapokban.
Ti is olyan alszentek vagytok amugy! Es ugy unom ezeket a kerdeseket!
Ti leallnatok egy dagadt, szoros, zsiroshaju buta, lyukasfogu lannyal? Hagyjuk mar?!
Ha valakit irigyelsz akkor tessek azt kituzni celul hogy te IS olyanna valj. Vagy legalabb hasonlova. Nem pedig hisztizni kell hogy nekem miert nem...
"Jah mert a pasik meg egybol szep, kedves es okos lanyt akarnak."
Ha nektek lehetnek csillagászati elvárásaitok, akkor nekünk is. Elvégre kihisztiztétek az egyenjogúságok, tessék, lehet örülni. Mi nem tetszik?
Mert az, hogy ti elvárjátok a lóvés, kőgazdag Justin Biebert,cserébe meg hetente egyszer duzzogva szétrakjátok a lábaitokat blazírt arccal, ez minden csak nem tisztességes. Hát ne prédikálj nekünk arról, mi a helyes viselkedés...
13. vagyok es amugy 11. is.
12-es, hat pont ezt mondom en is! Nem olvastad vegig az egesz 13. irasomat vagy nem ment at az uzenet...
Olvasd el meg egyszer. Mert pont ezt mondom hogy ha vannak elvarasok akkor neked is legalabb olyan jonak kell lenned mint amit elvarsz. Ergo mindket felre - nokre es ferfiakra is- ervenyes ez a szabaly szoval mindket fel abbahagyhatja a rinyalast es megemelheti a feneket edzeni esetleg :D
Az egyenloseget meg ne keverd ide, ketlem hogy ezert eheztek volna a szufrazsettek...
Es a Bieber nem nekem valo, 11. valaszomban leirtam milyen pasim van. Nektek kulsore o lenne az alfa, en meg a bekepzelt pitsa aki nem all le veletek csak a kigyurt kopasszal...
Ugh az utolso mondatodat vegig se olvastam... de randa egy allitas volt ez.
Altalanositasz... En boldogan "szetteszem a labam" - milyen degradalo szoveg mar- a baratomnak, mert szeretem es pluszba meg a szex is jo vele, mert odafigyel ram. Jo kis paros vagyunk :)
Én is az intelligens kigyúrt pasik táborát gyarapítom ;)
Minden nagyképűség nélkül,mérnök vagyok,most fejezem be az alapképzést,nekem is tervben van a PHD.
Szóval ezek a sztereotípiák nem állják meg a helyüket egyáltalán.
Ép testben ép lélek.
Jó test,szép külső,okos művelt belső,vastag buksza :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!