Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tetszem magamnak, szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tetszem magamnak, szeretnék vékony aranyos fiú lenni, de nem tudok. Sosem sportoltam, de mégis izmos vagyok,77 kiló, és 184 centi. Szerintetek ez manapság bejön a lányoknak?

Figyelt kérdés
Utálom ezt az állapotot, olyan szépek a vékonyabb aranyos arcu srácok, de én meg széles vagyok, és nagyon férfias. 19 évesen kinézek vagy 24 nek és ez engemet nagyon zavar:( ti összejönnétek egy ilyen sráccal? Hogyan dolgozzam fel magamban azt, hogy nem vagyok egy olyan aranyos fiú?
2009. nov. 3. 18:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
én meg veled:) amúgy nem tart évtizedekig, ha rendszeresen kondizol, és rendesen eszel, sok szénhidrátot:) Ha akarod tarthatok neked edzést:) feltéve ha környékünkön vagy.
2009. nov. 3. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
59%
Ez tényleg homo. Tarthatok neked edzést xD
2009. nov. 3. 20:16
 13/21 A kérdező kommentje:
nem te nem is tudom mi, csak van egy konditermünk, ahova be kell csalogatni az embereket:P és jó edzésterveket tudunk személyekre összeállítani:)
2009. nov. 3. 20:24
 14/21 anonim válasza:
100%
izmos! erős! férfi! hmm! nyamm! :)
2009. nov. 5. 09:07
 15/21 kolosszus22 ***** válasza:

Ember, te beteg vagy! Én 190 cm vagyok és 100kg, izmos, vállas felépítésű amibe a kondi is besegített! Eszembe nem jutna, hogy kis nyálas, satnya cickány gyerek legyek. Férfinak születtem, szeretek férfi lenni és férfiasan kinézni. Igazság szerint arra törekszem, hogy még izmosabb és nagyobb legyek. Szerintem nálad nem stimmel valami, ha már egyszer megadatott neked is az a szerencse, hogy örököltél egy jó, izmos, erős fizikumot akkor inkább légy rá büszke és próbáld kihozni magadból a legjobbat, fejlődj és inkább izmosodj még!

22/F

2009. nov. 9. 00:54
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Bаkker. Először azt hittem b*zi vagy, aztán azt h fоgyi de még mindig nem sikerült eldöntenem :D

1. Az izmos testalkat férfias külső bejön a csajoknak!!! (Am sztem 184 centihez 77 kiló nem sok).

2. Az viszont kibаszottul nem jön be nekik, ha egy srác azt mondja magáról h ő milyen érzékeny, meg így beszél! Aranyos arcu srácok geсc... ezt tudod h mondják a normális fiúk? Köсsög b*zi, úgy, nem úgy h aranyos arcu srácok bаzd :D

Jó az mongyuk engem is idegesítene ha idősebbnek néznék ki, ebben az egyben meg tudlak érteni! De ez se olyan nagy dráma a csajok amúgy is a felnőttesebb pasikat szeretik :P Csak ahhoz a beszédstílus se árt, ha felnőttes :D

16/F

2009. nov. 9. 07:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom az ilyen fiúkkal, nem beszélve arról, hogy ha valakit szeretek, akkor nem érdekel a kinézete :D de veled eleve semmi baj. : )
2009. nov. 9. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Öcsém, te gyárilag hibás vagy. Egy ffi azért ffi mert férfias, izmos és nem pedig egy csökött kis babaarcú búza. Ha arra vágysz, hogy ilyen legyél, neked súlyos identitászavarod van, tegyél egy szívességet a társadalomnak és fordulj a pszichiátriára.

23 L

2009. nov. 9. 13:19
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért b.uziznak itt ennyien, és az nem beteges, hogy a NŐK meg állandóan fogyóznak, stb? mondjuk megpróbálom azt lehet én is hátha elérek vele valamit, jó lenne vékonyabbnak lennem. És még egyszer megmondom, nem vagyok meleg, attól még nem leszek meleg ha mondjuk meg tudom mondani egy fiúról, hogy helyes vagy aranyos, attól még nem áll fel rá a farkam, és nem akarom megdugni! Ennyi!
2009. nov. 9. 19:02
 20/21 anonim ***** válasza:

ember örülj neki hogy ilyen jó alkatod van, ez sokkal jobban bejön a lányoknak mintha vékony, "aranyos arcú" ratyi lennél! "de én meg széles vagyok, és nagyon férfias": mit gondolsz, egy férfinek cuki 40kilós nyominak kell lennie vagy férfiasnak? HÁT PERSZE HOGY FÉRFIASNAK! ne akarj aranyos fiú lenni, inkább örülj hogy férfias vagy! ha lány lennék, inkább egy olyan fiúval jönnék össze mint te, nem egy aranyosratyival!(persze heteró "férfiú" vagyok és a csajokat szeretem xD )

amúgy belinkelhetnél magadról egy képet, és akkor megmondanám hogy ez meg az...

de szerintem ezt poénból írtad, ugye? :D ilyen gondolkodásból nem létezhet!!!!

2012. jan. 24. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!