Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ha vkinek 16 évesen nincs és nem is volt pasija az azt jelenti hogy vmi probléma van vele?
Szóóval külsőleg és belsőleg egyaránt kérdezem...
nem azt kérdezem hogy gáz-e csak h van-e vmien probléma vele...
2 hete én is pont így álltam: 16 évesen és egyetlen komoly vagy komolytalan kapcsolat sem
Ennek eljön majd nálad is az ideje, amikor megérsz rá, vannak, akik később és vannak akik hamarabb.
Vannak akik 13 évesen kapcsolatba kezdenek.... hááááááát, az ilyeneket bánni fogják, vagy gyerekes játéknak fogják tartani, ha agyilag felnőnek.
Veled sztem nincs semmi baj, csak még nem jött el a herceg, nem jött el a te időd.
Persze nincs is így okom azt feltételezni, h baj van veled. H aismernélek jobban tudnálak kritizálni, de ez most nem annak a helye.
Én 20 éves vagyok és nincs barátnőm, nem is volt még eddig.
Mondjuk az is igaz, hogy sokat dolgozok és nem nagyon van szabadidőm. Ne aggódj emiatt, nem késtél le semmiről. Én viszont valószínű annál inkább :S
Krysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!