Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ha vkinek 16 évesen nincs és nem is volt pasija az azt jelenti hogy vmi probléma van vele?
Szóóval külsőleg és belsőleg egyaránt kérdezem...
nem azt kérdezem hogy gáz-e csak h van-e vmien probléma vele...
Szerintem ha még nem érzi hogy eljött az ideje, akkor nem kezd bele egy kapcsolatban, hisz abban úgysem érezné jól magát.
Belsőleg pedig ha van egy pár rossz tulajdonsága(hazudós, nem őszinte, nem kitartó, szemtelen), addig ne is várja hogy lesz valakije, amíg jó irányba nem fordul a viselkedése.
16L
1. válaszoló:jelen pillben nem sportolok, régebben táncoltam...vannak akik néznek de azzal sokra megyek:)volt 1-2 srác akik már mondták h szeretnének járni velem de nekem nagyon nem jöttek be...amúgy max 1-2 lány van körülöttem
2.válaszoló: :)
3. válaszoló: azzal nincs probléma hogy nem érzem úgy h nem vagyok rá felkészülve...és ilyen tulajdonságokat nem vettem észre magamon és a barátnőim sem...
Második vagyok.
Örülök, hogy poénosan fogtad fel amit írtam. Szerintem legyél a kérdéseddel kapcsolatban is ilyen laza és nem lesznek problémáid :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!