Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ha vkinek 16 évesen nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ha vkinek 16 évesen nincs és nem is volt pasija az azt jelenti hogy vmi probléma van vele?

Figyelt kérdés

Szóóval külsőleg és belsőleg egyaránt kérdezem...

nem azt kérdezem hogy gáz-e csak h van-e vmien probléma vele...

2009. nov. 3. 18:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok kérdést felvet ez a kérdés. Sportolsz-e? Ha igen mit? Érdeklődnek-e utánad a fiúk? Mindig egy nagy lányfalka vesz-e körülvagy sem?
2009. nov. 3. 18:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Azokkal nincs. A probléma akkor van, ha úgy gondolja, hogy ez gáz és hogy baj van vele és mindenféle oldalakra jár ezt megkérdezgetni.
2009. nov. 3. 18:16
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha még nem érzi hogy eljött az ideje, akkor nem kezd bele egy kapcsolatban, hisz abban úgysem érezné jól magát.

Belsőleg pedig ha van egy pár rossz tulajdonsága(hazudós, nem őszinte, nem kitartó, szemtelen), addig ne is várja hogy lesz valakije, amíg jó irányba nem fordul a viselkedése.

16L

2009. nov. 3. 18:16
 4/14 A kérdező kommentje:

1. válaszoló:jelen pillben nem sportolok, régebben táncoltam...vannak akik néznek de azzal sokra megyek:)volt 1-2 srác akik már mondták h szeretnének járni velem de nekem nagyon nem jöttek be...amúgy max 1-2 lány van körülöttem

2.válaszoló: :)

3. válaszoló: azzal nincs probléma hogy nem érzem úgy h nem vagyok rá felkészülve...és ilyen tulajdonságokat nem vettem észre magamon és a barátnőim sem...

2009. nov. 3. 18:19
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körbe magad körül mikor tele van a placc palikkal. Nézd meg ki néz téged és ha tetszik néz mélyen a szemébe és kicsit mosolyogj rá. de ne úgy, hogy tiszta hülye vagy mosolyt eresztessz rá és gyakorlatilag kiröhögöd, hanem a kedves gyere ide és beszélgessünk mosolyt.
2009. nov. 3. 18:26
 6/14 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Örülök, hogy poénosan fogtad fel amit írtam. Szerintem legyél a kérdéseddel kapcsolatban is ilyen laza és nem lesznek problémáid :)

2009. nov. 3. 18:29
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszi:) már megtanultam h az ilyeneket nem kell magamra venni:)
2009. nov. 3. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Velem nagyobb baj van, a 18 év Semmivel. :SS :D
2009. nov. 3. 19:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is 18 év volt a nagy semmivel, aztán egyszercsak mégis csak jött valami. Azzal a valamivel azóta is együtt vagyunk boldogságban, szerelemben. Türelem.
2009. nov. 3. 19:05
 10/14 anonim ***** válasza:
25%
Igen baj. Méghozzá túl magasra teszed a lovat.
2009. nov. 3. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!