Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi inspirája azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi inspirája azt, hoyy valakik ilyen soká együtt vannak?

Figyelt kérdés
és soha nem léptek férre mindíg csak is egymást szerették tisztelték és megbecsülték egymást és évegik vártak egymásra hogy bírták ki?Hogy lettek ilyenek ,hogy 60éve szeretik egymást hogy lehetnék én is ilyen?Mert van már valakim ,akit így szerethetnék csak féllek attol ,hogy nem jön összes pár bátorítoszo vagy tanács jol jönne!és nem kérek olyat ,hogy ez lehetetlen stb...!!!

2013. szept. 10. 22:22
 1/3 ASOT ***** válasza:
Nem te tettél fel hasonló kérdést már amiben linkeltél is idős párokat?
2013. szept. 10. 22:28
 2/3 anonim ***** válasza:
csak én nem értem a kérdést?
2013. szept. 10. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka az olyan párkapcsolat amely mindkét fél részéről lángoló szerelem.Ilyenből lehet ilyen hosszú kapcsolat.Viszont általában a párkapcsolatoknál az egyik fél szerelmes , míg a másik kompromisszumot köt.Szereti a másikat , vonzódik is hozzá , de nem szerelemmel.Ilyen esetben jóval nehezebb évtizedekig megtartani a társat.
2013. szept. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!