Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha azért szól egy fiú állandóan be mert nagy a mellem? 14/L
Valószínűleg kissebbet sem fog látni soha fedetlenül.
Arra is mérget vehetsz, hogy rád gondol, ha megához nyúl.
Szerintem a legtisztább, ha elengeded a füled mellett. Egy frusztrált kiskamasz lehet, aki így éli ki magát, mert le sem tojják a lányok.
Áh a visszacsúfolás eléggé veszélyes kétélű. Könnyen lehet replikázni rá és 3x-osan szivathatod meg magad.
A legjobb, amit tehetsz, hogy lnne jó lenne keményen pofonvágod tenyeresen, de úgy hogy a könnye kicsordul, majd üvöltve megkérdezed mit képzel. Nem vagyok az erőszak híve, de ez használni fog. Porrá fogod alázni és meg is fogja érdemelni.
Szerintem is a kis pélós oltások a megfelelők, hiába ütöd meg, csak vérszemet kap.
De ha mindenki előtt megalázod, hogy kicsi a farka, akkor nagyon szíven ütöd. Vagy egyszerűen meséld el a szüleidnek/ő szüleinek, higgadtan, hogy a fiuk szexuálisan zaklat. Légy kreatív.
De ha semmi nem segít, még mindig tökön rúghatod.
A kicsi farok gúnyra az első gondolatom válaszként az volt, hogy:
- miért? Tegnap este sikítottál amikor belédraktam!
Vagy
- dehát azt cumiztad egész este és mondtad is, hogy neked ez túl nagy!
Nem.. Baromira nem ez a megfelelő megoldás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!