Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy ha egy pasi szájából ezt hallod?
Az ember is egy állat.
Az olyanok, akik gondolkodás nélkül minősítenek másokat, buta állatok.
"Az ember is egy állat."
Nézőpont kérdése, de felül tud kerekedni az ösztönein, és ez a különbség.
"Az olyanok, akik gondolkodás nélkül minősítenek másokat, buta állatok."
Te minősítetted saját magadat.
Én önismeret hiányról beszéltem.
Nem pedig megalkuvásról.
Egyébként ez meg egy anonim oldal, és a kérdezőnek akartam segíteni a példával.
Amúgy ne értsd félre, nincs abban semmi elítélendő amit mondtam.
Én is tudom, hogy az idő nagy úr, és a fiúk ilyen korban amúgy se szeretnek nagyon lehorgonyozni.
Ezzel sincs gond.
És az meg, hogy valaki külső nyomás hatására kezd el barátnőt keresni, és dönt egy olyan mellett, ami mellett dönt, ami amúgy ebben az esetben nem feltétlen volt igaz, ugyanis nagyon sok más lányt is ismert, nem kellett félteni, hogy ne tudna válogatni - én szintén megértem, de ettől még önmagát alázza meg ezzel az önmegalkuvással, ha valóban arról lenne szó, hogy csórónak nem jut más.
Szóval ez például ettől is függ. Aki tud válogatni, mégis eljátssza amit leírtam, az igenis szimplán önismeret hiányos, vagy gyáva még magának is bevallani, mire bukik, vagy egyszerűen, úgy gondolja - feleségül úgyse veszem, időt tölteni meg jó vele.
Az emberek nem csak szerelemből jönnek össze, én ezt pontosan tudom.
Hanem, csak szex, időtöltés, félelem, gyávaság, magány, jó vele lenni, baráti érzések - indokokkal kezd neki, vagy marad benne egy kapcsolatban.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!