Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj a csiklóm és a környéke, ha csak egy kicsit is hozzányúlok?
Figyelt kérdés
Ha wc-zés után ki akarom törölni, vagy bármi, akkor szúró fájdalmam van. Mitől lehet?? Nagyon zavar...:S2009. nov. 3. 14:25
11/20 anonim válasza:
Ha borotválod akkor lehet hogy egy szőrszál került oda.
12/20 anonim válasza:
Ha felfáztál attól nem fájna a csiklód!
(a masztizós csaj voltam :D )
13/20 A kérdező kommentje:
Augusztus óta le se szedtem, mert sosem volt kedvem ×DD
Ok, akkor nem felfázás... :( :S
2009. nov. 3. 15:30
14/20 anonim válasza:
Ha anyud ismeri a problémád akkor nem hiszem el hogy nincs ötlete,vagy nem mondja hogy menjetek el dokihoz :S
Azt hiszem csak hangemberke vagy :D
15/20 A kérdező kommentje:
De ő úgy gondolja, hogy múlandó a dolog. Viszont engem zavar. És sajnos nem orvos, nem tudhatja a megoldást. Nőgyógyászt már említette...
Nem vagyok hangember.
2009. nov. 3. 15:49
16/20 anonim válasza:
Ajj na most először állt fel nekem ezen az oldalon olvasgatás közben. A tanácsom meg igyál sok vizet. lehet hogy csak kiszáradás. Vagy a maszti. Én is ha egy nap háromnál töbször csinálom akkor már fáj.
17/20 anonim válasza:
Nézd meg tükörben az egész puncid, hogy nem piros-e! Ha igen, akkor valami gyulladás lehet és azzal el kell menni orvoshoz.
18/20 A kérdező kommentje:
Ohh, most este nem fájt! :) Remélem nem is fog már!
Iszok sokat :D
nem piros, csak egy kicsit. Bekentem Canestennel, és vettem be Cataflamot, hogy ha gyulladás van, csökkentse.
2009. nov. 3. 21:33
19/20 anonim válasza:
De nem csináltál semmi ilyesmit amitől fájhatott?
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed. Ennyire nem vagyok perverz, és maszti mániás ×D
2009. nov. 4. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!