Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem kategória pontozását értitek?
Azt látom, hogy vannak kérdések, amikre érkeznek trágár, mocskos válaszok, és 100 % -ban hasznosak. Aki megírja a véleményét és valóban hasznos választ ír, azt szinte nulláig lepontozzák.
Most olvastam egy kérdésre a választ, Egyszerűen azt írta a válaszoló, hogy szo pasd meg. Az értékelése 100 % volt, míg aki értékes tanácsot írt a kérdezőnek, azt nullára pontozták. Miért a Trollkodás ér több pontot, és a jó tanács semmit? Sőt még a kérdező is lepontozza a válaszolót és elküldi a fenébe, ha nem egyezik az érdekeivel a válasz. Miért van ez így? Ez nem azt mutatja, hogy nem is egy kérdésre választ várók csoportja, hanem van egy csomó olyan, aki csak arra vár, hogy hogyan alázhatja meg a kérdezőt, vagy azt, aki értékes választ ad?
Nem általánosítok, de sokszor tapasztaltam ezt. Miért jó ez?
üdv: Egy 20 éves Lány
Tudod sajnos sok olyan kaliberű ember is pontoz,mint aki azt a választ írta.
Engem a % nem zavar,mert tudom,hogy már amiatt is lepotoznak,mert kint van a nevem.
Viszont pl. amikor valaki hosszan leírja a problémáját és segítséget vár,erre valaki csak azért válaszol,hogy elmondja,hogy nem fogja elolvasni,az pl. igen.
Az is jó, hogy vannak azonos válaszok. Az egyik csak kimond valamit, röviden, semmi magyarázattal. 100at kap. Más ugyan azt mondja el magyarázattal 40et kap.
Nem a szám, hanem a tartalom a lényeg.
Magadban meg tudod ítélni, neked mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!