Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelem kategória pontozásá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelem kategória pontozását értitek?

Figyelt kérdés

Azt látom, hogy vannak kérdések, amikre érkeznek trágár, mocskos válaszok, és 100 % -ban hasznosak. Aki megírja a véleményét és valóban hasznos választ ír, azt szinte nulláig lepontozzák.

Most olvastam egy kérdésre a választ, Egyszerűen azt írta a válaszoló, hogy szo pasd meg. Az értékelése 100 % volt, míg aki értékes tanácsot írt a kérdezőnek, azt nullára pontozták. Miért a Trollkodás ér több pontot, és a jó tanács semmit? Sőt még a kérdező is lepontozza a válaszolót és elküldi a fenébe, ha nem egyezik az érdekeivel a válasz. Miért van ez így? Ez nem azt mutatja, hogy nem is egy kérdésre választ várók csoportja, hanem van egy csomó olyan, aki csak arra vár, hogy hogyan alázhatja meg a kérdezőt, vagy azt, aki értékes választ ad?

Nem általánosítok, de sokszor tapasztaltam ezt. Miért jó ez?

üdv: Egy 20 éves Lány

2013. szept. 10. 08:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

en nem szoktam finomkodni. Erdekes, hogy a "szerintem" jo valaszok semlegesek maradnak. Amikor meg a tutit beszolongatom, az inkabb kozelit a 0-hoz, de neha 100-at adnak.

Es az egeszet nem ertem. A kerdezo is pontoz, de a valaszadok is pontoznak. Es egyaltalan hogyan sulyoznak?

2013. szept. 10. 09:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolom, hogy a "vén rókák" nem megunják a jó válaszadást, hanem egyszerűen Ők SOHA nem kérdeztek volna olyat, amit a mostani tini. Vagy ha fel is tette valakinek a kérdést, akkor magától, vagy valami közeli baráttól, rokontól kérdezte, így a közösségi élete jobb lett, a kapcsolattartási képességei javultak, és a következő hülye kérdést nem az INTERNETEN akarja feltenni, hanem már van NORMÁLIS ember is a közelében, aki segít. Ezt a folyamatot előre látva, elég hamar eldurran az agyam, amikor olyat olvasok, hogy "mit kéne tennem, ha a párom (akivel már 1000 éve (kis túlzással :D) együtt vagyok), picit hangosan szűrcsöli a levest, és zavar?" Szóval azt gondolom, a maradék 30% kérdésre meg mindig érkezik pár (nem is kell sok jó válasz, elég 1 is. :) ) értelmes reakció, és a pontozást meg a trollok végzik. Egyszerű statisztika, ha az oldal 80% idióta, akkor az idióták az idiótákat fogják felpontozni, ezáltal lesz az idióta válaszból "jól felpontozott", a maradék 20% ténylegesen értelmes választ, meg lepontozzák, vagy nem is pontozzák, mert nem ezzel foglalkozik, aki "értelmes választ ad", hogy hova pontozzuk egymást... (22f aki már válaszolt valamikor neked :D)
2013. szept. 10. 09:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Jah a sok éve együtt levő pár, és a tinik probléma nem összeillő dolog, és a 20-80, 30-70% os arányom is változott időközben, de szerintem értitek mire akartam kilyukadni. :)
2013. szept. 10. 09:16
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
A valóságban mindenki az alapján pontoz, h egyetért-e a válasszal v sem. Nekem ráadásul a troll válaszaim húzzák felfelé a %-omat, a normálisakat lepontozzák, mert van saját véleményem, és nem követem birkaként a többséget.
2013. szept. 10. 09:22
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát drágám sokáig tartott, de MEGFEJTETTEM. Van itt a sok elmeroggyant, és pozitív megerősítésre vár. Felteszi a kérdést, ami kb olyan evidens mint: "

Ugye a kaki az nem büdös? A szemét barátnőm azt mondta hogy igen.

Szerintetek?"

Na ha erre azt mered írni hogy: "De igen, annak bizony szúrós szaga van", már le is pontoztak!

2013. szept. 10. 09:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért van ez, mert az emberek like gombként használják a hasznossági indexet.

Csodás példa, ha mondjuk valaki megkérdezi, miért lépnek félre a férfiak. Erre jön egy pasi és őszintén leírja, ő miért tette meg, a csajok meg lepontozzák. A válasz a lehető leghasznosabb, hiszen első kézből beszél valaki a gondolkodásáról, az érzéseiről, mégis lehúzzák, mert szerintük a válaszoló egy mocskos féreg, aki ráadásul még csak meg sem bánta. Persze a pasik sem jobbak, mert ugyanezt a választ azok a pasik fogják felpontozni, akik éppen utálják a nőket, és egy elégtételt látnak a csávó mondataiban, mert végre valaki megmutatja a nőknek.

2013. szept. 10. 09:30
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A válasz érdekel, vagy a pontszám?

A belső érték érdekel, vagy a mások ítélkezése?

Én azt pontozom, ami hasznos volt, attól függetlenül, hogy egyet értek vele vagy sem. Az ellen vélemény is hasznos! Megmutatja, hogy máshogy is lehet gondolkodni.

Tegnap 85%on voltam, aztán írtam egy tényfeltárást a melegekről hiteles történelmi szempontok alapján. Ezt nem tudták benyelni egyesek. Ez nem engem jellemez.

Azt pontozom le, ami nem hasznos: orbitális baromság, vagy trollkodás. (Ha nagyon nagy trollkodás, kapja a behajtani tilost. Ha kicsit vicces, és belefér, akkor csak a pirosat.)

Ami meg megmarad nekem az a témáról való értelmes mondatok, illetve azok a gondolatok, amik eközben bennem születtek.

Ha mindig a közvélemény szerint fejlesztettem volna magamat, akkor valószínű ott ripacskodnék a putriban.

Saját magad értékrendjét ne add lejjebb. :) Csak keményen csajszi! :)

A trollok fontosságáról tudnék értekezni, de röviden: azért JÓK a trollok, mert növelik a tolerancia küszöb szintedet. Segítenek kiemelkedni.

31/F

2013. szept. 10. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

En a behajtani tilost akkor hasznalom, ha valaki "uszít". Kerdes: elhagyta a baratnoje, ongyi akar lenni.

Valasz: "Legyél öngyilkos!"

En ezt egybol jelentem/tiltom.

2013. szept. 10. 09:50
 19/22 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem leírták a legtöbb döntés érzelmi. Ilyen az ember.

Van olyan kérdés is ami annyira ostoba, hogy kizárólag a trollkodás értékelhető válasz.

2013. szept. 10. 11:10
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Pont tegnap fordult meg a fejemben, hogy felteszek egy hasonló kérdést!

Engem személy szerint bosszant, hogy azért vagy 76-77%-os, mert őszintén válaszolok, nem trollkodok (egy kezemen megtudnám számolni, hogy a 2 éves reg. alatt hányszor bnkóztam, de azt sem normális kérdésre) és mégis állandóan le vagyok pontozva.

Én úgy gondolom, hogy itt a válaszolók 75-80%-a tini, akiknek csak az felel meg, ha velük értesz egyet...ha már egy kicsit is eltér a válaszod a vártnál már megy a lepontozás...És hiába vallják magukat elég sokan 20 felettinek, egyértelműen látszik a válaszukból, írásukból, felfogásukból hogy bőven alatta vannak...

Üdv.: Egy 23 éves lány :)

2013. szept. 10. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!