Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak arra vágyom, hogy őszintén szeressen egy lány. Irreálisan nagy kérés a mai világban?
Próbálok mindent megtenni a lányért, emellett önmagamnak is megfelelni és egyszerűen csak a "túl jó vagy hozzám, legyünk barátok, majd lesz még jobb neked is" sablonokból csurran-cseppen időnként. Már ha el nem tűnnek szó nélkül...
(22/F)
Én is csalódtam egy párszor, de mindegyiket úgy fogtam fel, hogy tanulópénz.
Majd 21 évesen találkoztam életemben először olyan személlyel, aki őszintén szeret engem és akit én is nagyon nagyon szeretek.
Nem állítom, hogy nem volt olyan akiről hiszem, hogy őszintén szeretett volna, de az a személy engem nem fogott meg.
Eljön majd a te időd is!
Hát hogy nem igen tűnt fel neked az az ezer akárhány kérdés ahol eddig még relatíve segíteni is tudtam :DDD
A név meg ironikus akart lenne, még annó, amikor regisztráltam... D:
C. Ronaldo itt az oldalon lány.
Vagy csak nagyon tudja, mi kell az átlagnőnek... heh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!