Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segitenétek? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajszee.. kérdése:

Segitenétek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap a barátommal lefeküdtünk (nem első eset) és véreztem. (korábbi alkalmakkor nem véreztem) mikor öltöztem fel láttam, hogy a bugyimon is van kis vérfolt. szex előtt kb 1 órával meg is ujjazott. Ma már kis vérfoltok vannak a betéten. ez mitől van? menstruáció vagy valami más? kérlek szépen normális válaszokat írjatok! Köszönöm!

2013. szept. 9. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:

"menstruáció vagy valami más" Itt a válasz.

Ha tovább vérzik irány a doki.

2013. szept. 9. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:
mikor kellet/kell megjönnie?
2013. szept. 9. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
hát legutóbb 11-16 ig volt meg. de nagyon rendszertelen . van olyan hónap amikor meg se jön:/
2013. szept. 9. 16:21
 4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem beszólás miatt kérdezem.
2013. szept. 9. 17:02
 5/7 A kérdező kommentje:
15
2013. szept. 9. 17:52
 6/7 anonim válasza:

Elég fiatal vagy még, ilyenkor még "normális" ha rendszertelen, persze bizonyos keretek közt. Mivel már élsz nemi életet lassan az első nőgyógyászati vizsgálat sem ártana, és akkor érdemes ezt a problémát is megemlíteni. Lehet, hogy semmi bajod, de lehet van valami hormonzavarod, amit jobb minél előbb megtudni.

Emellett a pecsételő vérzés lehet a peteérés miatt is, persze 11-16 közt volt meg legutóbb, akkor elvileg ez nem lehetne, gyakorlatilag viszont mivel rendszertelen így akár ez is beleér.

Ha nem szexeltetek még olyan sokszor korábban, akkor akár az is lehet, hogy csak most szakadt át a szűzhártyád. Alapból van rajta nyílás, és ha olyan az együttlét nem feltétlenül szakad át. Függ ez persze attól, hogy mekkora a nyílás, és hogy milyen rugalmas maga a szűzhártya.

Lehet az is, hogy esetleg kicsit hevesebb volt az együttlét, nem voltál elég nedves és felsértette a hüvelyedet a párod.

Ha nem múlik el érdemes orvoshoz menni vele. Fiatal vagy, ilyenkor a lányok ezt a kérdést azonnal hárítják, ha gondolod írj üzenetet és mondok 1-2 dolgot erről (meggyőzés szerű, de inkább megnyugtatás :))

A 4-es voltam, 20/L :)

2013. szept. 9. 18:03
 7/7 A kérdező kommentje:
irok:) koszonom:*
2013. szept. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!