Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Hogy viszonyultok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogy viszonyultok az ilyen lányokhoz?

Figyelt kérdés
Ismerek egy csajt, aki arcilag és testileg is szép lány, emellett okos is, viszont nem szeret nőiesen öltözködni. Annak ellenére, hogy hihetetlenül intelligens és bomba nő, bakancsokat meg hosszú pulcsikat hord, és amolyan "sz*rok a világra" stílusú. Senkinek a véleménye sem érdekli, a saját szabályai szerint él. Nem hord magassarkút, a szoknyát hírből sem ismeri, nem udvarias, nem egy jólnevelt sznob és nem is akar az lenni. Furcsa járása van, előszeretettel rágózik és káromkodik. Viszont nagyon szép lány, mindenhogyan és jókat lehet beszélgetni vele, mert mindig őszinte. Szerintetek?
2013. szept. 9. 15:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha meg akarod változtatni akkor neked ő nem tetszik annyira.

Gondolkoztál már ezen?

És miért akarnád megváltoztatni? Mert úgy már "vállalható" lenne, hogy járj vele? Vagy mi?

Lehet, hogy a csaj egy tapló, bár szerintem a kérdező a gyökér és hozzá képest lehet, hogy a csaj tapló , de úgy általában szerintem csak simán határozott, nem egy nebáncsvirág misspitschahh...

2013. szept. 9. 15:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem úgy kell elképzelni h egy tapló r!banc"

Pedig a leírásban ez szerepel!

2013. szept. 9. 15:59
 13/22 anonim ***** válasza:
bemutathatnál neki bejön az ilyen :D
2013. szept. 9. 16:00
 14/22 anonim ***** válasza:
Semmi, de ismétlem, cseszettül semmi különlegesen érdekes nincs benned, Kérdező. Rajtad kívül egy tucat ilyen (vagy jobb) szaladgál a világban.
2013. szept. 9. 16:02
 15/22 anonim ***** válasza:

nekem odáig jött be, hogy a szoknyát hírből sem ismeri.

egy bunkó, flemga csaj nekem nem kéne.

2013. szept. 9. 16:13
 16/22 A kérdező kommentje:

Nektek mi bajotok? :D Miért kell kiforgatni a szavaimat? Ki írt olyat, hogy a lány én vagyok? Nem én vagyok! Nem írnék magamról olyanokat, hogy bomba nő... Ennyire nem vagyok beképzelt, gondolkodjatok már. Egyébként nem azt írtam, hogy flegma, hanem azt, hogy a saját szabályai szerint él, de senkivel sem bunkó.. Inkább olyan laza.

#11: Te miről beszélsz? :D Fejtsd már ki légyszi.

2013. szept. 9. 16:14
 17/22 A kérdező kommentje:
Oda vagyok érte amúgy... Ami fura, mert a nőies lányokat kedveltem eddig.
2013. szept. 9. 16:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Hm, Kérdező. Szkeptikus vagyok, de rendben. Bele megyek a játékba. Szóval ha nem magadról beszélsz, miért tartod olyan roppant vonzónak, hogy káromkodik, mint a kocsis, udvariatlan és flegmatikus? Az "intelligens" jelző nekem nem fér össze ezekkel a dolgokkal.
2013. szept. 9. 16:19
 19/22 A kérdező kommentje:

Oké. Akkor most leírom teljes egészében a személyiségét. Volt szerencsém közelebbről is megismerni. Tudom, hogy ellentmondásos, de magam sem értem, miért tartom olyan vonzónak. Talán azért, mert érdekes. Vagy nem tudom.

Ezt csak a felszín mutatja, amit írtam. Igaz, hogy nem udvarias, nem jólnevelt és nem jópofizik senkinek, hogy ne bántsa meg. Hajlamos káromkodni, de ez nem azt jelenti, hogy csak azt csinálja, mert nem buta. Sőt, a beszélgetések során kiderült, hogy okos lány, sok mindent tud, élénk a fantáziája és jókat lehet vele vitatkozni, mert kiáll magáért. Mindenről van véleménye, csak szerintem ezt a káromkodást meg satöbbit szerintem a társaságából szedte össze, mert sokat lógott ilyen füves tajp*rasztokkal (akikkel már nem szokott). És ami még tetszik benne, hogy ért a művészetekhez is, tud festeni és szép verseket tud írni. Csak ezt nem mutatja senkinek, mindenki csak ezt a flegma lányt látja benne (ami sokmindennek a hatása, mert átélt már rossz dolgokat). Igen, sok mindenkinek nem szimpatikus, sőt, kifejezetten kevesen szeretik őt igazán, mert nem nyal be nekik, nem akar megfelelni senkinek, mert szerinte felesleges. Így mi a véleményetek róla? Nektek tetszene? Csak kíváncsiságból kérdeztem egyébként. Ja, és köszönöm a válaszokat! :D

2013. szept. 9. 16:27
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Ja persze, van egy tündéri énje is, tudhattuk volna! De ha első benyomásként azt látnám vkin, hogy udvariatlan, nem akar/képes alkalmazkodni, szarik bele mindenbe, akkor minek teperni nála? Mint már le lett írva, vannak olyan lânyok, akik szépek ês mindig okosak, kedvesek, aranyosak, egy ilyen mellett nálam labdába sem rúghatna a te kis neveletlen hercegnőd!
2013. szept. 9. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!