Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el, hogy újra érdekeljem?
Volt egy srác,akinek külsőre bejöttem és egy ideig keresett is (én is őt ..és tudta,hogy nekem bejön,ennek ellenére mondta,hogy nem akar kapcsolatot senkivel sem,de még ez után is írt nekem),de egy idő után elkezdett hanyagolni,ha írtam neki jól eldumáltunk,de ő már nem keresett,így hagytam is, Lassan 1-másfél hónapja már nem beszéltünk és borzasztóan hiányzik.
De nem nagyon merek neki írni,nehogy azt gondolja,hogy nyomulgatok vagy valami (amit nem tennék,nem vagyok az a típus csak lehet,hogy az állandó ráírásaimból azt venné le.) Egyszer írnék neki,hogy mi van vele ,el van tűnve..Na,de hogy keltsem fel a figyelmét újra magamra?
Képtelen vagyok kiverni a fejemből.. Sajnos nem egy suliba járunk,a baráti körünk is teljesen más,úgyhogy véletlenül még összefutni se tudnék vele.
18L , 19F
Mi volt az utolsó beszélgetésetekkor?
Lehet, hogy azért nem keres, mert látta, hogy neked többet jelent és nem akart ezzel fájdalmat okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!