Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy újra érdekeljem?

Figyelt kérdés

Volt egy srác,akinek külsőre bejöttem és egy ideig keresett is (én is őt ..és tudta,hogy nekem bejön,ennek ellenére mondta,hogy nem akar kapcsolatot senkivel sem,de még ez után is írt nekem),de egy idő után elkezdett hanyagolni,ha írtam neki jól eldumáltunk,de ő már nem keresett,így hagytam is, Lassan 1-másfél hónapja már nem beszéltünk és borzasztóan hiányzik.

De nem nagyon merek neki írni,nehogy azt gondolja,hogy nyomulgatok vagy valami (amit nem tennék,nem vagyok az a típus csak lehet,hogy az állandó ráírásaimból azt venné le.) Egyszer írnék neki,hogy mi van vele ,el van tűnve..Na,de hogy keltsem fel a figyelmét újra magamra?

Képtelen vagyok kiverni a fejemből.. Sajnos nem egy suliba járunk,a baráti körünk is teljesen más,úgyhogy véletlenül még összefutni se tudnék vele.

18L , 19F

2013. szept. 8. 20:54
 1/8 anonim válasza:

Mi volt az utolsó beszélgetésetekkor?

Lehet, hogy azért nem keres, mert látta, hogy neked többet jelent és nem akart ezzel fájdalmat okozni.

2013. szept. 8. 21:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Teljesen általános dolgokról beszélgettünk. Azóta,hogy "kikosarazott" keresett ő is és nem mutattam a jelét sem,hogy akarnék tőle valamit.Ezért nem értem.
2013. szept. 8. 22:00
 3/8 anonim válasza:
Akkor muszáj lesz ráírnod és megbeszélned vele a dolgot. Természetesen csak akkor, ha megelégelted a vágyódást.
2013. szept. 8. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
De 1,5 hónap után nem ciki? Lehet már elfelejtett.
2013. szept. 8. 22:17
 5/8 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Beszélgetést kezdeményezni valakivel aki fontos neked miért lenne ciki? Az idő itt lényegtelen szerintem.
2013. szept. 8. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak ötletem sincs hogy vágódjak be nála:/
2013. szept. 8. 22:28
 7/8 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ: pl. milyen viszonyban voltatok\vagytok.
2013. szept. 8. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát viszonylag jóba bár annyira nem ismerjük egymást
2013. szept. 8. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!