Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy valaki odajöjjön hozzám?
Figyelt kérdés
Tegnap fesztiválozni voltam pár ismerősömmel és néhány fiú megnézett, az egyik köszönt is. Nem érzem magam szépnek, komoly önértékelési problémáim vannak, önbizalomhiányom van de ez valahogy ad egy kis erőt. Az egyik nő ért nagyon a pasikhoz és egy fiú nézett egy darabig és azt mondta a csaj, hogy oda van értem. Tőle nem mertem tanácsot kérni mert most találkoztunk kb harmadszor (ilyen 30-as, de fiatalos, bulizós nő). Utána már figyeltem és tényleg nézelődtek a srácok. Leültünk egy barátnőmmel ahol nem voltak, arra jött 2 pasi és az egyik nézett, én is nézett és rám köszönt. Lehet, hogy hülyeségből de nagyon jó érzés volt. Egyébként ritkán szoktak köszönni de ilyen koszos, analfabéta cigányok, közmunkások meg ilyenek. De ez a pasi tiszta volt és helyes is. Szóval néznek, én is nézem őket de sose szólítottak még le sehol, pedig nagyon örülnék neki. Én úgy gondolom, hogy mivel én vagyok a lány, ő lépjen először, nem fogom beégetni meg elküldeni se ha normális. Sose volt még barátom. Mit tegyek?
na szóval szemezel vele rá mosolyogsz aztán talán lép
2013. aug. 25. 11:51
2/9 anonim válasza:
csak így tovább
de csalival horgássz, mély dekoltázs, forrónaci vagy lengess egy sört
2013. aug. 25. 11:53
3/9 anonim válasza:
Miért van önbizalom hiányzod?
A leírtak alapján nincs rá okod..
2013. aug. 25. 11:53
4/9 A kérdező kommentje:
Csúnyának látom magam, bár van amikor átlagosnak. A hormonjaimmal van valami ami miatt legszívesebben ki se mennék az utcára, pedig nem olyan vészes mint ahogy azt gondolom. Az egyik az, hogy van rajtam felesleg, a másikat nem mondanám de azt el tudom takarni szerencsére. De most a nyáron sikerült 4-5kg-t fogynom és ennek örülök, de sajnos nem látom a különbséget és csak rosszabbul érzem magam miatta. Ezért van ilyen kisebbségi komplexusom vagy mi az, pedig sokkal nagyobb darabok vannak nálam akiket nap mint nap látok. Talán ha egy kis sminket használnék szebb lennék de nem merek mert magamat úgy is csúnyának látnám és azt hinném, hogy csak udvariasságból mondja, hogy jó. Amúgy ezt magamban tartom mindig, nem szoktam panaszkodni meg kimutatni, hogy mit érzek de lehet, hogy ezt megérzik. Ha ez nem lenne akkor talán a kisugárzásom miatt megszeretnének mert ezt leszámítva kedves, nevetős, jó kedvű lány vagyok. Csak kell valaki aki kihozza belőlem még jobban.
2013. aug. 25. 12:00
5/9 anonim válasza:
nekem sincs nagy önbizalmam, de szerintem erre egy jó barát a megoldás:S vagy nemtudom 16/f
2013. aug. 25. 12:02
6/9 A kérdező kommentje:
Van egy legjobb barátnőm már 10 éve. Ő is hasonló mint én csak sokkal szebb, de neki se volt soha senkije. Mondjuk neki szerintem inább a szája miatt meg túl nagy elvárásai vannak, míg én csendesebb vagyok és alig vannak elvárásaim.
2013. aug. 25. 12:07
7/9 anonim válasza:
Hát úgy nehéz is párt találni:d dee meg kell békélni magaddal:/ nehéz..:s
2013. aug. 25. 12:09
8/9 anonim válasza:
Hmm... szőrös vagy?
2013. aug. 25. 13:28
9/9 anonim válasza:
Én elhiszem hogy csunya vagy és ha csunya vagy akkor bàtran kezdeményezz különben egyedül maradsz. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!