Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhességi tesztet csináltam....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhességi tesztet csináltam. érvényes lehet?

Figyelt kérdés
a predictor early-t használtam..nemtudom hogy más teszteknél hogy van.. van rajta egy ellenőrzőablak.. ahol mindenféleképpen terhesség és nem terhesség esetén is meg kéne jelennie egy csíknak.. rápisiltem, vártam... nem jelent meg semmi.. se az ellenőrzőablakban, se az eredményablakba... gondoltam rosszul csináltam, kevés pisi ment ráá (meg a tájékoztatóba írja is, hogy ha nem jelenik meg semmi, akkor kevés a pisi) hát pisiltem mégegyszer.. akkor már megjelent az ellenőrzőablakban lévő csík.. viszont az eredmény ablakban semmi.. akkor most hihetek neki? tudom, kell venni másikat, veszek is majd.. de most így hirtelen.. megnyugodhatok, hogy nem vagyok terhes? vagy ez teljesen érvénytelen volt?

2013. szept. 8. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél még egyet a biztonság kedvéért :)
2013. szept. 8. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:

igen, tudom, mindenképp veszek..

de azért mégis...:)

2013. szept. 8. 20:56
 3/3 anonim válasza:
Szia!szerintem megnyugodhatsz.De azért csinálj még egyet!
2013. szept. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!