Ha a terhességi teszt későn mutatja ki a csíkot az még érvényes?
Figyelt kérdés
Egy csíkot mutatott ki, de sokkal később mutatta a csíkot mint hogy elvégeztem a tesztet!2008. febr. 29. 20:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem majd csinálj egy másikat is, hátha abból kiderül.
2/5 anonim válasza:
Hát ez érdekes, mert nekem erre mindenki azt mondta hogy tuti nem baba csak a tesztek ha eltellik egy kis idő akkor tévesen pozitívba váltanak!!
Úgy tűnik igazuk volt!!
De szerintem is csinálj még egyet!!
És akkor már megnyugodhatsz!!
Bár nem tom szeretnéd e?
3/5 anonim válasza:
A későbbi csíkozódás teljesen normális dolog.Elméletileg ha csinálsz egy tesztet minden babagyanu nélkül,és hagyos néhány órát gondolkozni,akkor pozitívat fog mutatni.Más a helyzet ha a kontrollcsík is későn jelenik meg.Akkor maga a teszt is rossz,és értékelhető eredményt nem tud produkálni.
Amúgy ez mind rajta van a BETEGTÁJÉKOZTATÓN!Nem véletlenül rakták mellé.
4/5 anonim válasza:
Nekem az "összes csík" későn jelent meg és halványan. Kilenc hetes terhes vagyok.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 teszt mutatta ki később, (nem sok, max 10 perc), s mégsem lett baba:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!