Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú! Ti ennek hogy örülnétek?
Én nem szeretem, ha rám költenek pénzt, mert én magam is nagyon zsugori vagyok, és nem érzem jól magam, ha valaki rám költi a pénzét (én sem szeretem másokra). Márpedig több tábla milka csoki nem 5 forint. Viszont, ha sütne nekem valamit a lány, vagy valami egyedit, kreatívat adna (rajz, elénekel nekem valamit, ilyesmi), nagyon örülnék neki.
17\F
Bár én nem vagyok fiú,de szerintem amit kitaláltál ez olyan semmilyen :) Ezt kb szüleimnek,esetleg egy távolabbi ismerősnek,egy barátnak tudom elképzelni,de hogy a páromnak,akivel egy éve vagyunk együtt..Hát biztos,hogy nem..
Csináltass neki inkább egy bögrét,amin a Te fényképed van.Vagy ha ennyire szereti a csokit nézz körül a neten,hátha támad valami ötleted.Esetleg tényleg süss neki valamit.Még ha nem is csináltál,és félsz,kérd meg anyud..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!