Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Örülnétek ennek, vagy megsértődnétek rajta?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és eddig akárhová mentünk mindig Ő fizetett nekem, hiába mondtam, hogy majd kifizetem a részem. Hétvégén megbeszéltük, hogy elmegyünk discoba és arra gondoltam, hogy megvenném előre a jegyeket így ő nem tudná kifizetni. Örülnétek neki vagy megsértődnétek rajta?2013. febr. 25. 17:32
2/8 A kérdező kommentje:
mert?
2013. febr. 25. 17:33
3/8 anonim válasza:
Én nem sértődnék meg rajta. Inkább azon lennék, hogy hogyan háláljam meg.
4/8 anonim válasza:
Ha te hívod meg valamire (akár diszkóba) akkor te fizetsz. Ha ő hív meg akkor ő. Sztem egyszerű nem?
5/8 anonim válasza:
ez a pasiknál inkább egó kérdés,ezt én is eljátszottam,jól érezte magát meg minden de látszott rajta hogy valami nem tetszik neki,később közölte hogy ez sértette az egóját
6/8 A kérdező kommentje:
Ha te hívod meg valamire (akár diszkóba) akkor te fizetsz. Ha ő hív meg akkor ő. Sztem egyszerű nem?
Nem én hívtam és ő sem hívott, fent írtam, hogy megbeszéltük, hogy elmegyünk! és egyébként hiába hívtam volna én akkor is Ő akart volna fizetni. ilyen egyszerű
2013. febr. 25. 17:38
7/8 anonim válasza:
a bnőmmel kb ugyananyni pénzünk van és néha ő fizet néha én, de én fegyelek rá, hogy többször fizessek neki ki programokat, mint ő nekem:) ha gazdagabb leszek, akkor persze én fizetek!
8/8 anonim válasza:
Szerintem inkább mondd azt neki, hogy "Most én fizetem a belépőt. Oké?"
Ha igen a válasz, akkor nem zavarja. De ha erősködik, hogy ő akar fizetni, akkor semmiképp nem szabad letörni a lelkesedését, sértőnek veheti. Akkor mondd azt, hogy "Rendben, de akkor meghívlak egy kólára." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!