Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek megkérdezzem tőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megkérdezzem tőle?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval egyik este egy buliban. Nagyon jót beszélgettünk, és másnap felvett ismerősének iwiwen is, sőt, még üzit is írt.

Ezután megint összefutottunk véletlenül egy buliban, ahol amikor megláttam, örültem, hogy megint találkozunk és ráköszöntem, de ő elfordult. Mivel azt hittem, hogy csak nem vett észre,vagy zavarban van, ezért mégegyszer megpróbáltam odamenni hozzá, de úgy tett, mintha nem ismerne. Ilyen velem még soha nem történt, általában szeretnek a fiúk. Másnap még az ismerősei közül is letörölt iwiwen. Mi lehetett a baj? Érdemes ezekután megkérdeznem?

2009. nov. 2. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
6%
Nem végeztek rajtad mostanában arcplasztikát? Vagy lehet fikás volt az orrod.
2009. nov. 2. 21:10
 2/8 kolosszus22 ***** válasza:

Fura dolog, ilyet nem csinálnák egy lánnyal, hacsak nem lenne rá jó okom, de még akkor sem. Lehet hallott rólad valami neki nem tetsző információt v. van valakije aki miatt elfordult.

22/F

2009. nov. 2. 21:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát ez aztán tényleg érdekes... Valami oka csak van/volt.
2009. nov. 2. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ez az. Nem beszéltünk a 2 buli között és tudtommal nincsenek közös ismerőseink sem. Nem értem én sem. Lehet mégis jobb lenne megkérdezni tőle. Ennél rosszabb már úgysem lehet, lefeljebb nem válaszol. Csak ez olyan megalázó egy lánynak...
2009. nov. 2. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
ot volt a bulin valami csaly és ö mijat nem mert veled foglalkozni ez tutí
2009. nov. 2. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Ha megtudod, megírod légyszíves? Tökre érdekel.
2009. nov. 2. 21:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem válaszolt, de azóta megint találkoztunk és táncolni akart velem... Sok az elmebeteg pasi lányok, vigyázzatok velük! :D
2010. febr. 14. 22:07
 8/8 anonim válasza:

"ot volt a bulin valami csaly és ö mijat nem mert veled foglalkozni ez tutí"

OMFG -.-" tanuljál meg írni ember!!!

2010. aug. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!