Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik fajta "pasi-test" jön be a leginkább? (képek mellékelve)
Figyelt kérdés
1.
2
3.
4.
5.
esteleg?:D
2009. nov. 2. 20:37
22/27 anonim válasza:
4/2, 3/1 és 3/2 (és itt most kizárólag a testeket néztem, ha a fejeket is nézem akkor a 3/1,2 kiesnének:))
Mondjuk így képen és a valóságban teljesen más.
És ami még nagyon fontos, hogy szerintem nem a testi adottságok alapján kell első sorban dönteni. A minimum legyen ápolt, legyen stílusa (sokan itt buknak el, mert "túlzásba viszik a stílust") a többi meg kialakul a belső értékek alapján.
Aláírom mindnekinek az elképzelése egy "tökéletes" férfir/nő kívül/belül. de mindenkinek más a tökéletes.
16 éves lány
23/27 A kérdező kommentje:
úgy birom ezt a .. "mindenkinek más tökéletes" -dumát.... pont azért kérdezem mert kiváncsi vok h kinek mi a "tökéletes"..és aztis tudom hogy nem attól lesz vkiböl jó partner hogy milyen a teste ...de most komolyan ... szerintetek nem tudom ???...nemááár...
2009. nov. 16. 12:51
24/27 anonim válasza:
másodikból a második.a feje is jó!!;) :P (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!