Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Magyarországon lenne igény szuperhősökre?

Figyelt kérdés
Mindig is őket tartottam követendő példának és kedvet kaptam, hogy önjelölt igazságosztó legyek. Annyi sok szarságot hallani innen, onnan, hogy éjszakánként megkéselnek, kirabolnak, összevernek embereket, megerőszakolnak nőket és senki nincs, aki tenne ellene. Elég jó fizikumú vagyok, iskolában szakirányú oktatás keretében tanítottak önvédelmet is és úgy gondoltam, ha kiköltözök valami nagyvárosba, esetleg megpróbálok maszkos jótevő lenni. Vagy legalább csak valahogy megmutatni az embereknek, hogy nem kötelesek eltűrni tovább a bántalmazást. Szerintetek hülyeség és napokon belül elfogna a rendőrség, mert bolond vagyok?

2013. szept. 7. 18:49
1 2 3
 21/22 The Other ***** válasza:

Szerintem inkább "szuperhős" ügyész legyél, arra van szükség.

Legalábbis, én a hírekben mindig azt látom, hogy a rendőrök elkapják a r*hadékot, de a bíróság rögtön el is engedi, mert a gyilkossági kísérlet vagy (csoportos) fegyveres rablás csak "diákcsíny" (=garázdaság), vagy pedig a vasúti/árvízvédelmi biztosítóberendezések megrongálása csak szabálysértés (mert sokszor csak a kárértéket nézik). Illetve azt se értem, hogy bizonyos esetekben hogyan lehetnek olyan 20-25 éves "fiatalok" szabadlábon, akik korábban már 3x voltak elítélve nemi erőszakért, 5x rablásért stb és végül megölnek valakit a nagy szabadságukban...

2013. szept. 7. 20:39
 22/22 anonim ***** válasza:
igaabol nem akkora hulyeseg amire gondolsz, a yutubon lattam a Taboo eggyik reszet, az amcsiknal sok ilyen onkentes szuperhos van, kisebb-nagyobb sikerrel
2013. szept. 7. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!