Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Magyarországon lenne igény szuperhősökre?
Figyelt kérdés
Mindig is őket tartottam követendő példának és kedvet kaptam, hogy önjelölt igazságosztó legyek. Annyi sok szarságot hallani innen, onnan, hogy éjszakánként megkéselnek, kirabolnak, összevernek embereket, megerőszakolnak nőket és senki nincs, aki tenne ellene. Elég jó fizikumú vagyok, iskolában szakirányú oktatás keretében tanítottak önvédelmet is és úgy gondoltam, ha kiköltözök valami nagyvárosba, esetleg megpróbálok maszkos jótevő lenni. Vagy legalább csak valahogy megmutatni az embereknek, hogy nem kötelesek eltűrni tovább a bántalmazást. Szerintetek hülyeség és napokon belül elfogna a rendőrség, mert bolond vagyok?2013. szept. 7. 18:49
11/22 anonim válasza:
de mi köze ennek a kérdenek a szexhez vagy a szerelemhez ?
13/22 anonim válasza:
Na állj,de miért angyalföld fölé?! :D
Már nincs tripolisz :D
14/22 A kérdező kommentje:
Eddig rendőrnek készültem, olyan szakon is tanultam, ami azt készíti elő, de végül az a rengeteg megtanulandó száraz elmélet és jogszabály eltántorított. De a szándék megvan bennem az emberek segítésére. Amúgy azért Szerelem, szex kategória, mert ezt olvassa is valaki, de ez köztudott tény. :)
2013. szept. 7. 19:08
16/22 anonim válasza:
A szándék szép ember csak az baj h semmit se tudnál csinálni amit a zsaruk nem csinálnak ..... komoly szervezet meg eltenne lábalól két perc alatt. :[ Ez nem egy film......
17/22 A kérdező kommentje:
Igaz, igaz. Nem film. Akkor jövőre bejelentkezek legalább tűzoltónak, az is jobb, mint a semmi. Idén is mentem volna, csak nem tudtam, hogy Miskolcon indul ilyen képzés is.
2013. szept. 7. 19:17
18/22 anonim válasza:
Cult of P. : Attól még maradt putri bőven:D
19/22 anonim válasza:
Tűzoltóhoz sok szerencsét !! Mondjuk párkapcsolati szempontbol lehet kicsit nehézkes lesz arra készülj. Félreértés ne essék bejön a csajoknak a dolog a baj ott kezdődik amikor komoly kapcsolat XD
20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nyilván nem lesz kellemes, ha hajnal 3-kor behívnak, de minden szuperhősnek kell egy nő, aki betegre aggódja magát minden bevetésnél... :D
2013. szept. 7. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!