Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog még tartani? Mit tegyek, hogy vége legyen?
Első szerelmemmel 1 évet voltunk együtt, és 2,5 éve szakítottunk... Nagyon csúnya vége lett, nem lehetünk többet együtt. Ő 1,5 évig próbált visszakapni, de ugyebár nem lehet... Ami történt nem lehet semmissé tenni. Az utóbbi évben 1-2 alkalommal beszéltünk, de az is veszekedésbe torkollott... Mégis, legutóbbi beszélgetésünkkor is így váltunk el: "tudod hol találsz, tudod, hogy helyed van nálam." - ezt ő mondta, és belinkelte a közös számunkat...
Úgy érzem nem vagyok szerelmes, és nem is tudom megbocsátani amit tett, de valamiért mégsem tudom elengedni. Valamiért hiszek benne, hogy megváltozott és folyton a fülemben cseng amit mondott "talán évek kellenek, de végül együtt leszünk boldogok". Minden nap meglesem egy fake profilról a facebookját (mivel letiltottuk egymást) a youtube csatornáját nézegetem, a kedvenc zenéit hallgatom... Tudom, beteges amit csinálok.. De szeretném tudni, hogy mi van vele, hogy van.
Miért nem tudom elfelejteni? 2,5 éve szakítottunk, 1,5 éve nem is láttuk egymást, 200km-re vagyunk egymástól, mégis, naponta többször eszembe jut...
Mit tegyek, hogy vége legyen? Úgy érzem megőrülök...
20N
Ha lenne más dolgod is, mint ezen járatni naphosszat az agyadat, akkor kevésbé töltené ki a gondolataidat. Azt is jobban tennéd, ha szakítanál a régi dolgokkal, mert így csak bekattansz tőlük.
Egy új kapcsolat megoldaná ezt, de amíg a régiben dagonyázol, az megakadályozza egy új létrejöttét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!