Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randira mivel menjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randira mivel menjek?

Figyelt kérdés

Félek. Mégpedig azért, mert van egy ilyen autónk: [link]

Ma pedig randim lesz egy lánnyal délután, szerintetek elmenjek autóval, vagy inkább maradjak a busz+villamos kombónál? Nem szeretném ha első randin a kocsiba esne bele nem pedig belém.. szerintetek?

2013. szept. 7. 09:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Jó lesz szerintem neked a busz+villamos is.
2013. szept. 7. 09:41
 2/18 anonim ***** válasza:
1+ Ugyanoda visz.
2013. szept. 7. 09:42
 3/18 anonim ***** válasza:
Ha komolyan akarod az egészet, akkor hagyd az autot otton. Nem vagyok otthon az autó témával, de szerintem ha ezt meglátja, akkor lehet megvaltozna a véleménye rólad és lehet csak a penzedre hajtana később. Ne vidd drága helyekre. Ha már ugy áll, hogy komoly és szeret "egyszerű" ként, akkor mondd el neki, hogy mert nem szoltal a kocsirol.... szerintem
2013. szept. 7. 09:45
 4/18 Kócos boszorkány ***** válasza:

Én több okból sem mennék autóval:

1.) Azt írod: "van egy ilyen autónk". Tehát nem a tiéd, ezért én a helyedben nem villognék a szüleim autójával.

2.) Ha én lennék a lány helyében, tuti nem lenne több randi, mert engem taszítanak az ilyen autók és nem a típusa miatt, hanem mert eleve nem szeretem a pénzes embereket. Tudom, hogy ez is előítélet, de sajnos ez van.

2013. szept. 7. 09:48
 5/18 anonim ***** válasza:
traktor
2013. szept. 7. 09:51
 6/18 A kérdező kommentje:
Igen, pont erre gondoltam, hogy vagy "megijedne" és többet nem is találkoznánk, vagy az autóba és a pénzbe lenne szerelmes, nem pedig belém...
2013. szept. 7. 09:51
 7/18 anonim ***** válasza:

6 Nem ijedne meg, hanem rájönne, hogy átverted és köszönné szépen a szórakozásodból és a lenézésedből(mert nehezeb sorsú)nem kérne többet.

Tudod nem mindenki esik hanyatt egy gazdag szórakozós úrifiúval aki lenézi a szegényebb réteget és unalmában játsza a királyfit és kineveti azt a nőt, aki nála szegényebb sorban van.

2013. szept. 7. 09:54
 8/18 anonim ***** válasza:
*Tudod nem mindenki esik hanyatt egy gazdag szórakozós úrifiútól
2013. szept. 7. 09:55
 9/18 A kérdező kommentje:
Nem értem, miből vetted azt ki, hogy én lenézek bárkit is? Egyáltalán nem nézem le.... ezért is gondolkozom hogy inkább busszal megyek, hogy ne érezze magát kényelmetlenül..
 10/18 anonim ***** válasza:

imkább meny el busz+villamossal!

meg a randi se olyan legyen hogy ö fütyül temeg veszed neki a cuccokat...

van ilyen szóval készülj fel!

amúgy ha nem mutatod magad gazdagnak és úgy is kellesz neki akkor hajrá! ;)

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!