Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira mivel menjek?
Félek. Mégpedig azért, mert van egy ilyen autónk: [link]
Ma pedig randim lesz egy lánnyal délután, szerintetek elmenjek autóval, vagy inkább maradjak a busz+villamos kombónál? Nem szeretném ha első randin a kocsiba esne bele nem pedig belém.. szerintetek?
Én több okból sem mennék autóval:
1.) Azt írod: "van egy ilyen autónk". Tehát nem a tiéd, ezért én a helyedben nem villognék a szüleim autójával.
2.) Ha én lennék a lány helyében, tuti nem lenne több randi, mert engem taszítanak az ilyen autók és nem a típusa miatt, hanem mert eleve nem szeretem a pénzes embereket. Tudom, hogy ez is előítélet, de sajnos ez van.
6 Nem ijedne meg, hanem rájönne, hogy átverted és köszönné szépen a szórakozásodból és a lenézésedből(mert nehezeb sorsú)nem kérne többet.
Tudod nem mindenki esik hanyatt egy gazdag szórakozós úrifiúval aki lenézi a szegényebb réteget és unalmában játsza a királyfit és kineveti azt a nőt, aki nála szegényebb sorban van.
imkább meny el busz+villamossal!
meg a randi se olyan legyen hogy ö fütyül temeg veszed neki a cuccokat...
van ilyen szóval készülj fel!
amúgy ha nem mutatod magad gazdagnak és úgy is kellesz neki akkor hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!