Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a nyelves csókot? Velem lehet a baj?
Már kb 4-szer csókolóztam de eddig soha nem élveztem. Nekem ezek voltak az elsők és a barátomnak is. Görcsölni sem szoktam. Vagy a nyelves csók nem is olyan jó, mint ahogy gondoltam volna? Esetleg még idő kell h bele jöjjünk?
Ja és még mielőtt mondanátok szájszagot nem érzek.
16/L
eleinte nekem sem tetszett,de most már (kb 1,5éveel az első után) imádom csinálin. szóval nyugi:)
amúgy anno én is jobbnak képzeltem a nyelves csókot.
Én megmondom őszintén, lehet hülyén hangzik (nem lehet, hanem biztos), de nem szeretek csókolózni, a nyelves csóktól rendesen írtózom. A csók nálam csak szex előtt, közben jöhet szóba.
18/L.
A srácok több mint fele rosszul csókol (ez csak saját felmérés:), olyanokkal én sem élvezem. De ha találsz majd valakit aki tudja hogy kell és te is ráhangolódsz akkor élvezni fogod.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!