Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik vádaskodnak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik vádaskodnak, hogy a nők csak a pénzes, jóképű, magas pasikra mennek, de ha jön egy független nő, akkor azzal nem tudnak mit kezdeni?

Figyelt kérdés
23 évesen van olyan szerencsém, hogy anyagilag teljesen független vagyok és eléggé luxusos életet élhetek. Ehhez képest már 2,5 éve szingli vagyok és eddig akikkel ismerkedtem (nem sok időm van sajnos), mind először azon morfondíroztak, hogy a nők pénzéhesek, ilyenek, olyanok, de amikor szembesültek a helyzetemmel, valami hülye kis kifogással eltávolodtak. Hol itt a logika? Ha zavarja őket a pénzéhes nő, akkor mi a gond azzal, amelyik nem az? A félreértések elkerülése érdekében, mindegyik esetben működött a beszélgetés is, értelmi szint hasonló volt, de amint kiderült, hogy gazdag vagyok, kész.

2013. szept. 5. 22:04
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Keresd a magadfajta sznob lenéző fajtát, akkor nem lesz gondod.. Amúgy ne higgyetek neki.. Én őszintén írtam levelet neki, annyira se vette a dolgot, hogy válaszoljon rá.. Persze a kedves figyelmes milliárdos apuci kislánya.. Jó vicc.
2013. szept. 8. 20:33
 32/35 anonim ***** válasza:

Bennem abszolút nem keltett kisebbségi érzést, valahogy sosem érdekelt, hogy másoknak mennyi pénze van, úgysem én költöm el. :D

Majdnem én is írtam neki egy levelet őszintén, csak igazából négy évvel idősebb nálam.

2013. szept. 9. 02:10
 33/35 anonim ***** válasza:

Ne ess pánikba, sok embert zavar, de lesz olyan aki elfogad úgy ahogy vagy, a luxusoddal együtt és szeretni fog :)

Én mondjuk nagyon kíváncsi lennék egy ilyen különleges személyiségre, amilyen te lehetsz. A poén az, hogy volt már régebben egy exem, akire teljesen ráillik az általad vázolt leírás.

2013. szept. 11. 14:57
 34/35 anonim ***** válasza:
Hú,gazdag vagy?És jó nő is vagy?Jársz velem?:)
2013. okt. 18. 10:13
 35/35 anonim ***** válasza:
Ment PÜ
2014. jún. 19. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!