Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az AIDS gyógyítható?
nem egészen
"Úgy tudom a hív vírus ma már gyógyítható de az AIDS nem."
wtf?
Sziasztok
A 4-es totál baromságot írt!!!
Ha valakit érdekel én AIDS-es voltam!!!
Hogy is van ez.
T4-es sejtek, CD4-es sejtek.CD4-es sejtek számának ismeretéből következtetni lehet arra, hogy milyen egészségi állapotban van az immunrendszered.A normális CD4-es érték egy köbmilliméternyi vérben 500 és 1500 sejt között van!!
HIV elleni gyógyszerek hiányában a CD4-es szám lassan, átlagosan évente 50-100 sejttel csökken.
AIDS-re jellemző megbetegedések
200-AS CD4 SZÁM ALATT!!!! <<<----EZEN VAN A HANGSÚLY!!!
fordulhatnak elő.
súlyos fertőzés , ha a CD4-es érték 50-100 alá csökken!!!!!
Tehát ha 170 volt a Cd4 sejtek száma akkor aids-es ,de a gyógyszerek segitségével emelkedett 380-ra CD4.Így van a hív fertőzés!!
A gyógyszerek segitségével egy idő után az is elképzelhető hogy a vírust a legérzékenyebb műszerel sem nem tudják ki mutatni,DE OTT VAN BENNED!!
5-ös és mi van a kiváncsi heterokal :)))
De az embere nincs rá irva hogy a nemi hozátartozás :))
Gyógyíthaó-e? Már majdnem.
Mindenfélével próbálkoznak, valami mesterséges ellen vírusról is hallottam. Csak nehogy a Kaptár c filmben láthatóakhoz hasonló legyen az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!