Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok, ha valakiről- akivel lefeküdtetek -kiderülne, hogy Aids-es?
akár gumival, akár anélkül voltatok együtt...
nah kiváncsi vagyok :D
Első körben leizzadnék egy kicsit.
Utána még jobban.
Aztán elmennék egy szűrésre.
Amit a 2. mondott.
Leverne a víz,aztán doki.
A #2. vagyok.
Mi az , hogy becsúszik egy kis hiba? Ha HIV+ vagyok akkor nem fekszek le senkivel, mielőtt szólnék neki nem?
Nem megfelelő eredmény után meg benne lennék hétfő este a kék fényben, mert tuti állcsúcson pattintanám egy csákánnyal.
Ezzel az a gond,hogy lehet,csak egy emberrel vagy egész életedben, ő lesz a házastársad,stb.. és évek múlva kiderül,hogy beteg...mert anno volt egy csajjal,aki előtte járt egy csajozós sráccal...
Az a rossz,hogy nagyon alattomos egy betegség ez. Szerintem csomóan nem is tudják,hogy már megfertőzték őket. Sajna az emberek ritkán mennek csakúgy szűrővizsgálatokra..
5! volt már ilyen kib.aszásból lefeküdt a nőkkel, de nem mondta meg, hogy AIDS-s
amúgy nem igazán életszerű nekem, de meg is lepődnék, hogy ennyi eszem volt csak N
Mintha rémlene valami, hogy ilyesmi miatt kapott valaki letöltendőt.
( a két 80%-os nem ugyanaz )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!