Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik ismerősöm lefeküdt az unokahúgával, ez nem gáz?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm lefeküdt az unokahúgával.
15 éves volt amikor megtörtént.
Szerintetek ez nem gáz?
2013. szept. 4. 23:07
11/20 A kérdező kommentje:
"csaj"
2013. szept. 4. 23:12
12/20 anonim válasza:
Le kell baszni rendesen a kis Rodrigót :)
13/20 anonim válasza:
Nos, annyi szent, hogy nem egy hétköznapokba illő tett, de "gáznak" ebben az esetben csak a laza éjjeli huncut kedvet nevezném (, ami után minden a rendes kerékvágásba zökken vissza másnap).
14/20 anonim válasza:
Csak engem sokkol le hogy 13 éves lánykák b*sznak jobbra balra?? -_-
15/20 anonim válasza:
igazad van, szégyen és gyalázat
17/20 anonim válasza:
az unokahug a testvér lánya...
szerintem te unokatestvérre gondolsz aki egyébként egy nála fiatalabb lány, nemde?
18/20 A kérdező kommentje:
Nekem így mesélte...
2013. szept. 4. 23:25
19/20 anonim válasza:
Lehet unokahug is. Mert ha pl a lány anyja 33 éves kb, akkor még lehet a 15 éves fiú testvére...
mondjuk unokatestvér télleg logikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!