Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkapta tőlem a betegséget....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkapta tőlem a betegséget. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Összeszedtem egy nemi betegséget, majd lefeküdtem a fiúval, akibe halálosan szerelmes vagyok, és úgy tűnt, van nála esélyem.. Hát ezek után valószínűleg nem lesz. Rajta kívül egy valakivel feküdtem le, tőle kaphattam el.. Hogyan mondanátok el neki? :( 19L
2013. szept. 4. 20:10
1 2 3 4
 31/38 AeonFLUX ***** válasza:
Az lett volna a következő tippem. Jól bekaptad :D
2013. szept. 4. 21:00
 32/38 A kérdező kommentje:

Te milyen idegen férfiről beszélsz? Ki írt itt olyat, hogy ő egy idegen? Mindkét fiőt, akivel életemben lefeküdtem, régóta ismertem és nem egy éjszakás volt egyik sem. Ne forgasd már ki a szavaimat légyszíves. Pofont? Mégis miért? Mert én sem tudtam magamról, hogy beteg vagyok, mert később jelentkezett? Nem gondoltam volna, hogy elkapom, sajnos megbíztam abban, akitől valószínűleg van ez a dolog.. Hibáztam, erre már rájöttem, nem hegyi beszédet kértem. Köszönöm.

Nem tudok mit kezdeni ezzel.. Nem akarom elveszíteni. :(

2013. szept. 4. 21:01
 33/38 anonim ***** válasza:
2013. szept. 4. 21:52
 34/38 anonim válasza:
100%
Most nem aza legfontosabb hogy együtt lesztek-e vagy sem, hanem ne száradjon le a kukija, aminek te sem és főképp ő meg végképp nem fog örülni. Mond meg ahogy van direkten. Ha szégyenlős vagy írd le egy papírra és olvastasd fel vele :)
2013. szept. 4. 22:45
 35/38 anonim ***** válasza:

Ez a felolvastatós nagyon büntet. :D Szóval ezt csak akkor csináld, ha szívatni akarod.

Na de most kérlek, az idő kerekét nem tudod visszaforgatni. A szex megtörtént, az betegség megtörtént, most mindenképp az ő kezében van a döntés hogy akarja-e veled a kapcsolatot tartani. Jártok egyébként?

Úgy etikus, ha közlöd mi van, akármi történik is, ezen nem lehet változtatni. Ezt hegyibeszéd nélkül mondtam, mindenkinek az sk. dolga, kivel szexel.

2013. szept. 4. 23:34
 36/38 A kérdező kommentje:
Hogy járunk-e? Hát.. nem tudom definiálni, mi van köztünk, valami kapcsolathoz hasonló.
2013. szept. 5. 15:03
 37/38 anonim ***** válasza:

De szóltál már neki, vagy csak itt nyafogsz???

(nem mellesleg halkan jegyzem meg, büntetőjogi felelősséget is vállaltál ha húzod és halasztod ezt a dolgot)

2013. szept. 5. 15:11
 38/38 A kérdező kommentje:
Holnap tudunk találkozni, akkorra hívtam be.
2013. szept. 5. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!