Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkapta tőlem a betegséget....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkapta tőlem a betegséget. Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Összeszedtem egy nemi betegséget, majd lefeküdtem a fiúval, akibe halálosan szerelmes vagyok, és úgy tűnt, van nála esélyem.. Hát ezek után valószínűleg nem lesz. Rajta kívül egy valakivel feküdtem le, tőle kaphattam el.. Hogyan mondanátok el neki? :( 19L
2013. szept. 4. 20:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
A clamidya az mi pontosan? Halalos? Gyogyithato?
2013. szept. 4. 20:23
 22/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribi, csak túlfűtött. :D Ne szóljatok már be, ezt a kettőt is kezdem megbánni :(
2013. szept. 4. 20:24
 23/38 A kérdező kommentje:
Nem halálos, de vezethet meddőséghez, ha nem fedezik fel időben. Nekem szerencsére voltak tüneteim..
2013. szept. 4. 20:24
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem szollak meg de a vedekezesrol nem hallottal?:o
2013. szept. 4. 20:25
 25/38 A kérdező kommentje:
Szedtem fog. gátlót.. :s Nagyon rossz belegondolni, hogy most is beteg vagyok. Mintha valami lotyó lennék... Pedig nem.. Hogyan lehet diszkréten megkérdezni, hogy tőle kaptam-e el?
2013. szept. 4. 20:26
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ovszert kellett volna hasznalnod...ebbol talan tanulsz :(
2013. szept. 4. 20:32
 27/38 anonim ***** válasza:
Hát én díjaznám azt, ha én lennék a helyében, hogy odaállnál velem szembe és azt mondanád: "Nemi beteg vagyok, valószínűleg Te is az vagy. Húzzál el az orvoshoz, hogy meggyógyítsanak mielőtt leszárad a kukid! Azon kívül ha hazudni mersz róla, kiheréllek!" Aztán kedves mosollyal megkérdezed, hogy "Elkísérjelek?" Én pedig azt mondanám. "Hú bazze. Jó lenne."
2013. szept. 4. 20:33
 28/38 anonim ***** válasza:
28# miaz hogy leszarad a kuki?:o
2013. szept. 4. 20:34
 29/38 anonim ***** válasza:

Figyelj, örülni nem fog, DE.

Később fog örülni, hogy elmondtad neki, és így volt esélye arra, hogy kezeltesse magát. Egyébként meg nem kell erre több órás, bő lére eresztett találkozót szervezni. Egyszerűen közlöd, hogy lehet, hogy ez a helyzet, és már ő is érintett, aztán angolosan távozol.

2013. szept. 4. 20:45
 30/38 anonim ***** válasza:

Édes drágaságom...attól hogy fogamzásgátlót szedsz, még illene védekezni ha lefeküdsz egy idegen pasival.

Ennyire nem lehetsz hülye..már bocs.

Ha elmész a nemibeteg gondozóba ott szépen felfogják térképezni a partneri köröd, és biztosra veheted hogy a srác nagy ívben lefog sz@rni. Sőt, ha a helyében lennék akkora büdös pofont kapnál nő létedre (nem ütöttem még nőt) de Te megérdemelnéd.

Előbb utóbb kiderül hogy elkapott valamit, illetve a kezelés előtt ki is kérdeznek.

2013. szept. 4. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!