Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már hogy "ismétli magát a történelem"? Elegem van!
Most nagyon kivagyok akadva..a szerelmi életem egy katasztrófa.
1. A plátói szerelmem mikor elfelejteném újra keres..de persze a nagy semmiből a nagy semmiért. Sikeresen felkavart.
2. Már megint megszívatott az élet egy olyan nevű sráccal, amellyel csak rossz tapasztalataim voltak.
3. A komolyabb exeim ugyanazok a sémák..amíg velem vannak nem becsülnek meg, mikor már szakítunk, akkor meg jönnének vissza nyüszítve, hogy de ők szerelmesek belém, hülyék voltak stbstb.
Csak engem büntet az ég ezekkel vagy ti is érzitek néha azt, hogy ezt a filmet már láttátok?
Lamakid: Igazad van és nem. A plátóit nem tudhattam, hogy jön, az csak sikerült. A 2. pont az igaz, azt valóban én nem dobtam el, de csak mert nem akartam hülye általánosító liba lenni, aki neve alapján dönt az embereknek (ezentúl azért is!). A 3. pontot pedig nem tudhattam, hogy ez lesz a vége szintén.
Utolsó válaszadó: küldtem mailcímet :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!